{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Blanding af racer Mulle

Byd

73 visninger | Oprettet:

Fødselsår:
2010

Mulle er en meget smuk og fysisk sund kat på 7 år. Hun har ikke fejlet noget i alle de år vi har haft hende (5 år). Hun har fået sine vaccinationer, er steriliseret og med chip.
I rolige omgivelser er hun den sødeste og kærligste kat og kan godt lide at lege snack jagt, lave sjove hop og sove trygt i sengen ved siden af sin ejer. Nogen gange snakker hun meget hvis man svarer tilbage med miav. Hun kan sende de sødeste katteøjne til dig.
Hun ligger ikke og putter i skødet men kan godt lide at blive aet når hun ligger på sin plads eller ved siden af dig i sofaen. Desuden er hun meget kælen mens hun spiser, hvilket er noget usædvanligt for en kat. Hun kommer og henter dig, når hun gerne vil spise og kæles.
Hun er polydactyl (ekstra tæer), så det ser ud som om at hun har små hvide handsker på poterne. Hun er lidt udekat, men kan ikke lide andre katte. Hun er af blandet race, men vi tror hun har noget main coon i sig, da hun har en tæt blød pels og er polydactyl (som nogle main coon katte også er).
Hun kan ikke lide fødder, der bevæger sig under en dyne, dem vapper hun til. Hun kan ikke lide at blive transporteret. Så derfor har vi altid haft den mobile dyrlæge til at komme, når hun skulle vaccineres. Hun er vant til at gå på toilettet udenfor, men hun befinder sig det meste af tiden indenfor. Hun kan også gå på kattebakke.
Mulle passer kun til et hjem uden børn og i rolige omgivelser, og hos en person med kattetække. Hvis der er børn eller fest skal hun lukkes inde, ellers bliver hun helt forvirret. Hun har et problem med trænge steder, der kan hun pludseligt blive helt ude af sig selv.
Vi har været utrolig glad for at have hende, men har desværre ikke mulighed for at have hende længere. Vi vil ikke have betaling for Mulle, vi ønsker bare at hun får et nyt kærligt hjem som seniorkat.

Sygeforsikring inkl. ansvar fra:
59 kr./md
Killinger fra:
53 kr./md
Receptpligtig medicin:
9 kr./md

Kontakt


45 29 80 6583
2770 Kastrup (Storkøbenhavn)
Louise Gitz H
Kvinde | 39 år | Oprettet: 17. majKommentér på:
Blanding af racer Mulle


  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer


Andre annoncer med {{searchTerm}}
{{ad.fullHeadline}}
{{ad.description}}
{{ad.classifiedTypeText}}
{{ad.prettyCreatedDate}}
{{ ad | classifiedPriceFilter }}


Seneste annoncer
{{ad.fullHeadline}}
{{ad.description}}
{{ad.classifiedTypeText}}
{{ad.prettyCreatedDate}}
{{ ad | classifiedPriceFilter }}