Blanding af racer Tinkerbell Blanding af racer Tinkerbell Blanding af racer Tinkerbell Blanding af racer Tinkerbell Blanding af racer Tinkerbell
(¯`'·.¸Channie¸.·'´¯)
Følg
Følger Følg ikke

(¯`'·.¸Channie¸.·'´¯)

Kvinde, 38 år, Østjylland
Oprettet: 1. nov 2005
Offline - Senest online: 24. maj 2022 Bruger er på filterliste

Jeg er en pige på 23 år, der bor i lejlighed på 96 kvm i Århus Jeg bor med Tinkerbell, min hund Princess som er en staffordshire bull terrier, og min kanin Super Ninnie som jeg deler med en veninde og til slut har jeg to fisk, Dolf og Nemo2 :o)

Jeg har ikke min dejlige Rollo mis herhjemme, da dyrlægen mente at Shiva skulle bruge noget ro... Og nu hvor de to katte absolut ikke kan sammen måtte hun ud til min mors bedste ven. Så der er hun på opfordring fra dyrlægen, men men hun har det godt og jeg må besøge hende når jeg vil!

Shiva er min første mis, som jo altid er den mest specielle, selvom jeg jo elsker alle mine misser meget højt!
Shiva har fået 3 kuld killinger, hvor det 1. og 2. kuld var på 3 killinger og 3. var på 4 killinger.
Ud af det 1. kuld, havde min søster en mis, som ligner Mille meget. Min far har både en fra 1. og 2. kuld som ligner hinanden næsten lige så meget, Mille er fra 2. kuld, og tror at den sidste fra det 2. kuld er død, desværre, men den kom ikke hjem en dag. Den havde min fars gode ven og nabo, som nu også er død - derfor min far har to, da han overtog naboens.
Det 3. kuld blev spredt lidt mere, og to kom til en rar familie i sønserjylland, en til samsø, og en sidste til midtjylland. De to der kom samme sted hen, får vi stadig billeder af i ny og næ, og vi kan besøge dem på deres hjemmeside: http://alsbritter.dk/index.php/308774

Vores sidste mis Rollo, kom til os som 4 årig, da jeg faldte over et billede af hende på nettet og ringede med det samme - hun var ellers populær derinde. Vi var den heldige vinder af hende og er rigtig glad for det! Vi ringede 2 minutter efter at hun var sat ind, og i det døgn hun var på nettet, blev den tidligere ejer kontaktet mellem 20 og 30 gange! :o)

Elsker alle dyr og kan ikke ha når dyr bliver mishandlet eller ikke passet optimalt! Bliver rigtig arig og holder ikke mund hvis jeg ser en der ikke opfører sig ordentligt!

Vil i vide mere, må i jo bare spørge eller læse lidt hos de forskellige misser!

Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce