Blanding af racer Rabell - løbet bort:-( Blanding af racer Rabell - løbet bort:-( Blanding af racer Rabell - løbet bort:-( Blanding af racer Rabell - løbet bort:-( Blanding af racer Rabell - løbet bort:-(
Veronika J
Følg
Følger Følg ikke

Veronika J

Ikke angivet, 41 år, Postnummer ikke angivet
Oprettet: 25. jan 2006
Offline - Senest online: 12. maj 2016 Bruger er på filterliste

Jeg er en ung frisk pige på 22 som lige har fået min første kat som har masser af pels... :-) Jeg har kune været vant til katte med korte hår så det er pludselig en kæmpe omvæltning at den pludselig skal børstes:-) Men det er nu meget hyggeligt må jeg indrømme.

Det er også første gang at jeg har fået en kat hvor jeg ved hvad racen er af. Denne dejlige lille trold jeg har fået nu er nemlig 1/2 perser og 1/2 norsk skovkat.

Nogle af de andre katte jeg har haft var nemlig nogle som jeg havde samlet op fra stalde og andre herreløse katte.. Kan ikke lade vær for jeg syntes at det er så synd for sådan nogle :-(

I min fritid går jeg selvfølgelig op i at min kat skal have det så godt som muligt og der ud over har jeg også 2 heste som jeg selvfølgelig også er enormt glade for. Der er selvfølgelig også katte i stalden der ude og dem skal jeg også nok se om jeg ikke kan få taget en masse billeder af så de kan få en chance for at blive accepteret her inde. Der er 3 små katte der ude. Var med til at fodre dem op da deres mor blev kørt over da de kun var 3 uger gammmel sådan ca. Så de måtte flaskes op og de er 3 vidunderlige katte nu. De kræver utrolig meget opmærksomhed men det er nu dejligt med sådan en varm velkomst hver gang man kommer i stalden:-)

Jeg tager meget gerne imod udfordringer så hvis der er nogle som er friske så lad os bare komme igang:-)

Håber det bliver en fornøjelse at være her inde og håber at komme til at snakke med en masse katte-kyndige mennesker.
Knus og kram en rigtig katte-elsker
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce