Maine Coon Samson Maine Coon Samson Maine Coon Samson Maine Coon Samson Maine Coon Samson
Tanja J
Følg
Følger Følg ikke

Tanja J

Kvinde, 30 år, Fyn
Oprettet: 12. aug 2016
Offline - Senest online: 3. sep 2018 Bruger er på filterliste

Jeg har igennem livet gået på 5 skoler: Mølkærskolen indtil december 2007, Havreløkke (speciel skole) indtil 2011, Skårup skolen årgang 2011/2012, Elsesminde Produktionsskole først på Kunst og håndværk, derefter dyr og øko (idag dyrepasser), og går nu på Kold.

Jeg arbejder på Dyrepasser, hvor jeg blev lærling i december d.15. i 2013, og er igang med på Kold, at uddanne mig til dyrepasser. Efter forløbet vil jeg gerne forsætte i Randers, eller tage et udlands ophold, i håb om, at finde et arbejde der.

Jeg har redet siden jeg var fem, og har haft 3 ponyer: Elizabeth, Fanny, og Tikki, samt det løse af ponyer/heste jeg har redet udover på Rideskolen Seden, samt i privaten. Udover det er jeg generelt vokset op med dyr, hvor jeg havde både kanin, og marsvin da jeg voksede op, samt har i dag undulater.

Jeg er singel grundet 2 ting, dels har jeg ikke fundet den person endnu der har kunne ramme mit hjerte, og dels af eget valg, da jeg putter det i sidste række, min uddannelse, job, familie/venner, og dyr kommer i første række. Vis du dog alligevel skulle gør forsøget, så giv dig god tid, for jeg falder ikke for dig med det samme, alle de nedture jeg har oplevet i livet, har givet mig et hjerte så hårdt som sten, så brug tid, og tålmodighed, så kan det være du er heldig..
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce