Huskat Garfield Huskat Garfield Huskat Garfield Huskat Garfield Huskat Garfield
Johanne N
Følg
Følger Følg ikke

Johanne N

Kvinde, 31 år, Nordjylland
Oprettet: 9. mar 2007
Offline - Senest online: 24. maj 2022 Bruger er på filterliste

Duuude ._.
Hvad laver du på min profil? ._.
Uanset hvad, så velkommen til ^^

Uanset hvordan landet ligger, er man ligesom nødt til at gå på det alligevel, så man kan jo lige så godt bare tage de rigtige sko på (:

Jeg... Æhhh... Er ikke helt klar over, hvad denne kasse forventer af mig og min biografi :3
Men æhh.. Ja... Jeg bor langt ude i Thys ødemarker. Ca. derude, hvor kragerne har madpakke med eller er vendt om for længst. Det er trist til tider, men det har bestemt også fordele (:
Jeg spiller jo klaver i min fritid, og synger også en hel del, og hvis jeg nu havde lyst til at øve noget fuldregister, er der ingen naboer til at brokke sig over larm. En enkelt forælder i ny og næ, men det skulle også være det (:
Selvom jeg bor så hulens langt ude, forhindrer det mig ikke i at tage endnu længere væk for at komme i skole. For at forhindre, at livet skulle være let, tager jeg nemlig de omkring 50 km til skole. Hver dag. Op halv seks, af sted fem over, og hjemme kl. fem. Selvom jeg har relativt lidt fritid, bruger jeg alligevel rigtig meget af den på musik. Klaver- og sangundervisning, sammenspil og tre forskellige kor. Deraf princippet "man kan sove, når man dør..".
Udover alt det musik, laver jeg også andre ting. Ting som at feste, chille med dudesne, rode i knallert og skrive afsindigt lange tekster om mig selv tilsyneladende Ôô Hvorfor er jeg ikke helt klar over, men man kan vel sige, at det er et emne, jeg efterhånden kender relativt godt (:
Uanset hvad, vil jeg stoppe min alt for lange tekst nu, og ønskes mere info, kan man læse lidt om mine mange katte, der gerne skulle være placeret nedenunder et eller andet sted - have fun:)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce