{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
689 visninger | Oprettet:

Mia S
Mia S
Tilmeldt:
26. aug 2013
Følger: 1 Emner: 4 Svar: 6

Katte killing - sådan det generale {{forumTopicSubject}}

Hej, jeg skal til at have kat for første gang siden jeg selv var barn, og ville høre omkring vacciner og sådan?
Den kat jeg køber er en hun kat, og har fået at vide at hun er renlig, men for en sikker ordens skyld, hvordan '¨'potte''træner jeg hende så? hun har fået orme kur, men skal hun vaccineres?, og hvor meget koster sådan en vaccine? skal den gentages?
Og for at gøre en killing, så tam som mulig hvad skal man så?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Katte killing - sådan det generale
  • #1   26. aug 2013 Jeg vil råde dig til at give hende basic vaccinationerne, og så er det meget forskelligt efter om det er ude kat eller inde kat hvor tit man råder til at vaccinerer.

    Der udover vil jeg råde dig til at få hende neutraliseret hurtigst muligt, både for din og kattens skyld. smiley

    Med katte skal du have tålmodighed, hun skal nok komme til dig når hun vil snakkes med, du må endelig ikke tvinge hende til noget. Men ellers er de fleste killinger meget sociale, så der burde ikke være et problem, hvis hun er vokset op inde og er vandt til at være i hænder. smiley


  • #3   26. aug 2013 Hun bør allerede være hånd tam når du får hende hjem, hvis du har sikret dig, at hun er født indenfor, og har været i hænder hver dag siden hun blev født, så blive der ikke problemer med at gøre hende tam, det er hun, for hun er præget på mennesker.
    Renlig bør hun også være, hvis hun er født og bor inde, og har haft sine 12 uger sammen med mor og søskende, så er det også "trænet" bakke sammen med mor, efterligning.
    Så kommer din killing fra et optimalt hjem, bør du bare kunne nyde hende smiley og hendes tænder og klør smiley
    Min lille Mitti, må nu og da have en pause på gulvet, når han tror han kan lege med mig som var jeg en anden killing, og han vil også ælte som hos mor ( med kløerne) så må jeg lige stikke ham en bamse så han har noget at bide og kradse i smiley men killinger er ret forskellige, jeg tror ikke nogen af de andre killinger jeg har haft, har brugt så meget kløer smiley


  • #4   26. aug 2013 Altså en kat på 12 uger skulle meget gerne være renlig, hvis den ikke er det så kan det være et meget stort arbejde at få den det, men vær dog obs på at der kan ske uheld den første tid, dette kan være bla. pga. stress ved flytning, du kan have placeret kattebakken for langt fra hvor killingen opholder sig, det bedste vil være at have flere kattebakke, i starten måske en i hvert rum katten er, så den altid ved hvor bakken er, den kan også være urenlig fordi den ikke kan lide det grus du vælger at bruge, derfor er det bedst at bruge det avler bruger i starten så kan man senere langsomt skifte grus..

    Tam burde katten i høj grad være når du henter den, er den ikke det så skal du ikke købe den for så bliver den aldrig rigtig tam, en killing skal socialiseret grundigt i dens første 7 leveuger, det er der den lære at have tillid til mennesker, så en halvvild killing bør du holde dig langt fra, da det kraver rigtig meget arbejde og tålmodighed for at få en nogenlunde tryg kat ud af det..

    Vaccine ja det er i min verden et must, den skal vaccineres ved 12 uger, igen ved 16 uger og igen 1 år efter 16ugeres vaccine, og så skal den ellers vaccineres en gang om året eller hvert andet år..
    Og en vigtig ting så bør du klart neutralisere og øre eller chipmærke katten også, de fleste dyrlæger har en pakkeløsning hvor katten bliver neutraliseret, mærket og vaccineret, og prisen variere fra 600kr til 2600kr, afhængigt at køn på katten og dyrlægens pris og nr 2 vaccine ligger i et prisleje fra 400kr til 1000kr. vil jeg tro igen afhængigt af dyrlægen, men ring til nogle forskellige dyrlæger og få et tilbud..

    Held og lukke med killingen smiley


  • #5   27. aug 2013 jeg har fået mads vacineret +chek helbredet 600kr og gen vaccine +øremærkning +kasterering 1000kr per styk

Kommentér på:
Katte killing - sådan det generale

Annonce