{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
4.029 visninger | Oprettet:

Efterlysning 9400 Nørresundby {{forumTopicSubject}}

Albert er en dejlig kælen kastrat kat , som kommer fast hver dag på vores plejehjem, og nyder beboernes opmærksomhed, og de er rigtig glade for ham. Men Albert er ikke blevet set siden lørdag aften d. 21. maj 2016.
Albert er meget tillidsfuld og kælen. Han har før taget et lift med en bil, så han kan godt være uden for sit territorium Lindholmsvej og Skovvej i Nørresundby 9400.
Albert har et nyt loppehalsbånd på. Han er chippet.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Efterlysning 9400 Nørresundby
  • thomas L
    thomas L Tilmeldt:
    feb 2014

    Følger: 1 Katte: 3 Svar: 4
    #1   27. maj 2016 det kan være den seder i en og lande garse og venter på den bliver åbnet det har vi prøvet ellers ud at lede mvh tl

  • #2   28. maj 2016 Albert er stadig ikke kommet tilbage eller fundet.

  • #3   6. jun 2016 Nu er der gået over 2 uger og Albert er endnu ikke kommet hjem.
    Det viser sig at der er flere katte i dette område er blevet væk i samme tidsrum.
    En der forsvandt før 21. maj er blevet fundet over i Aalborg i Vestbyen.
    Så hvis en bruger af Kattiegalleriet bor i dette område, må I gerne kigge godt efter om I genkender en af disse katte ud over Albert.
    På forhånd tak og god sommer. smiley smiley


    profilbillede
  • #4   6. jun 2016 Åh nej! smiley

  • #5   6. jun 2016 Har lige hørt at Fritz efter et tip er fundet i Vadum Kirkegård og Fritz boede ved Lindholms skole. Så han er kommet langt hjemmefra. smiley


  • #6   6. jun 2016 Jeg synes det er helt forfærdeligt, når katte bare forsvinder smiley . Så det glæder mig meget at Fritz er fundet!
    Hvis det er en b***p smiley der har fanget og kørt kattene væk, kan det være, at de andre katte er sat af samme sted.... Nok en god ide at søge efter de andre forsvundne katte omkring kirkegården, og et par kilometers radius derfra også + sætte mange efterlysningsopslag op der.


  • #7   7. jun 2016 De forsvundende katte bliver fundet flere forskellige steder. Vesten byen og flyvestationen og så nu Vadum kirkegård. Det er som at finde en nål i en høstak.
    Men der bliver taget kontakt til offentlige medier og Kattens Værn, Dyrens Beskyttelse og MinVenkatten for at gøre opmærksom på det problem. Så vi håber at de forsvunde katte dukker op.
    Har lavet flyes til mine kollegaer, så de kan tage dem med hjem og sætte op i butikkerne hvor de bor.


  • #8   10. jun 2016 Der er kommet en ny flyer her den 10. juni 2016 og 4 katte stadig er savnet i 9400 Nørresundby.
    I morgen d. 11. juni er det 3 uger siden vi så Albert sidst. Beboerne spørger stadig efter Albert, og kan ikke forstå hvor han er blevet af.


    profilbillede
  • #9   11. jun 2016 Idag er det 3 uger siden jeg gav Albert mad på arbejde.
    Boerene savner ham stadig meget, og spørger tit efter, hvor han kan være henne. smiley


  • #10   18. jun 2016 Nu er der desværre gået 4 uger uden der har været nyt om Albert.
    Beboeren spørger stadig efter ham. Hans søster Molly kommer forbi nogle gange og beboerne bliver glade, men Molly er ikke så social som Albert.


    profilbillede
  • #11   19. jun 2016 Øv smiley jeg havde håbet på en god opdatering.
    Man kan stadig håbe ....men håbet svinder da, når der er gået så lang tid, og katten sandsynligvis ikke frivilligt har forladt sit hjem smiley


  • #12   24. jun 2016 Gråmis er blevet fundet i Vadum for et par dage siden. Men der er så forsvundet en mere Miss Grey d. 10. juni.
    Sætter en ny flyer ind hvis nogen finder en af de 4 katte.
    I morgen er det 5 uger siden Albert forsvandt fra plejhjemmet


    profilbillede
  • #13   1. jul 2016 Der er komme nogle tips hvor Albert kunne være, men han er stadig ikke fundet.
    På lørdag er det 6 uger siden vi så ham sidst. Men de 4 der er fundet er fundet i: 2 stk. i Vadum (kirkegård og have). 1 i Vestbyen og 1 på flyvestationen.


  • #14   1. aug 2016 Der er nu fundet 6 ud af de 8 katte der er forsvundet i Nørresundby/Lindholm.
    2 i Vestbyen, 2 i Vadum, 1 ved Flyvestationen og 1 i Aalborg Øst.
    Albert er muligvis set i en have i Vadum. Hans ejer har prøvet at lokke ham til sig, men uden held. Der vil gøres et forsøg med en kattefælde. Men hvis en kat har gået i en fælde før gør de ikke det igen.
    Albert blev sidst set d. 21. maj 2016, så han har været væk længe.
    Nu håber vi bare at både Mille og Albert bliver fundet og vi kan lukke dette kapitel, men at katte forsvinder i vores område.


    profilbillede
  • #16   19. sep 2016 Vi har stadig ikke fundet Albert, selv om vi har fået et par tips, har det ikke været vores Albert.
    Den 2. august 2016 flyttede en lille sød hunkat ind i stedet for. Vi ledet efter hendes rigtige familie, og med hjælp fra Else, fandt vi endelig hendes familie for nogle uger siden. Nu er Harly dele kat.
    Hun hedder Harly, og bor ikke så langt fra plejehjemmet. Hendes familie bygger om, og Harly syntes åbenbart, at vi var hyggelig, og kommer her hverdag, og hygger om beboerne. Hun er glad for vores akvarium.


    profilbillede
  • #17   27. mar 2017 Nu er det over 1 år siden Albert forsvandt fra plejehjemmet. Vi kigger stadig efter ham. Fik nogle henvendelser, men det var ikke Albert.
    Mille og Albert var de 2 katte, ud af 8 der ikke blev fundet, og kom tilbage til deres ejere i 2016.
    2. august flyttede en ny lille kat ind. Hun faldt hurtig til, og alle beboerne elsker hende. Hun opføre sig, som en lille hun. Hun sover på skift inde ved beboerne, eller i TV stuen selv i spisestuen ligger hun på en tom stol og sover. Hun er dele kat, men hendes ejer ser hvis hende ikke ret meget, men vi har deres nummer, og de vores.


    profilbillede
Kommentér på:
Efterlysning 9400 Nørresundby

Annonce