{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
733 visninger | Oprettet:

Hvad gør men ikke {{forumTopicSubject}}

Hej
ja så er det tø vejr og det er jo egentligt meget godt , men.... Så gider Bølle ikke være inde det meste af tiden for at underholde sine mennesker ,men til gengæld skal hun så lukkes ind og ud konstant og selvfølgelig også om natten .
det foregår oftest ved at det søde kræ står på sålbænken med forpoterne op af glasset hvilket får de tossede familie medlemmer til at fare afsted hen til vinduet for at lukke højheden ind , og sidder men i køkkenet og så ser hende stå ved en stuevindue så hjælper det selvfølgelig ikke bare at åbne i køkkenet , nej men må straks beføje sig ind til det vindue som hun nu engang har befalet sin entre via.
Det hænder naturligvis også at hun så bare lige vil se om hun stadig besidder absolut magt over os eller er det mon for at motionere os så vil hun ikke ind men måske bare snakkes med. smiley om natten foregår det ved at hun så står og bokser vedvarende og længe på soveværelsevinduet , Og men kan lige så godt giv sig og lukke op straks for hun kan høre når men vågner , så ind gennem vinduet og ud i køkkenet og det gør vi så på skift smiley . Jeg behøver vel ikke sige at der i huset er en velfungerende kattedør med videre adgang til det meste af huset , men hvad , vi er jo bare forkælede mennesker smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hvad gør men ikke
Kommentér på:
Hvad gør men ikke

Annonce