{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
892 visninger | Oprettet:

Bange killing !! HJÆÆÆLP!!!! {{forumTopicSubject}}

Hej.
jeg har for små 2 uger siden, købt eb lækker Perserkilling, hun har bare haft det som blommen i et æg, været glad, leget osv..
lige indtil for 20 minutter siden, hun kom lige pludseligt ind i stuen - hun duftede til alt som det var nyt, var bange for både mig og min kæreste og har nu gemt sig under en kommode, det skal siges hun tidligere idag kl. 09.30 var til kattefrisør, men da hun kom hjem blev hun simpelthen så tryg og glad. og det er først kommet her til aften efter hun fik sin aftensmad... smiley
kan i hjælpe, er så bange for hun ikke bliver sig selv igen....


Kommentarer på:  Bange killing !! HJÆÆÆLP!!!!
  • #1   7. dec 2016 Jeg ville lade hende være i fred. Snakke til hende - måske læse højt for hende - men lade hende komme frem igen og søge kontakt i sit eget tempo.

  • #2   7. dec 2016 ja - det gør jeg også, men synes bare det virker mærkeligt - alt virker sådan lidt nyt for hende, det er som om hun ikke kan kende rummet/ene og os, hun er ligesom da hun kom herhjem første gang, bare lidt værre smiley

  • #3   7. dec 2016 Er hun blevet forskrækket for noget?

    Hvor gammel var hun, da hun flyttede hjem til jer? Hvor gammel er hun nu?


  • #4   7. dec 2016 kan virkeligt ikke sige dig om hun er blevet bange for noget, hun er 14uger..
    - jeg har sagt til min kæreste, der ikke skal nye mennesker herhjem det næste stykke tid..
    da hun reagerer meget kraftigt på mennesker hun ikke kender, min kærestes kammerat feks. var hun skrækslagen for, hun rystede og pev da han kom tæt på, om det er fordi han har en frembrusende personlighed ved jeg ikke, men hun har lidt ændret adfærd efter der har været nye mennesker her, hun skal lige se dem an, men feks. hans mor var hun kun bange de første 20 minutter, ellers kom hun bare hen til hende selv..

    men der har bare ikke været noget hele dagen idag, det hele kom først her til aften ved en 20.30 tiden smiley


  • #5   7. dec 2016 hun er en rigtig mor og fars pige, hun er bange for andre end os ?

  • #6   7. dec 2016 hun er opvokset med Mor, far, søskende og andre af samme race - de har allerede ved 3-4 ugers alderen gået frit mellem alle de andre katte, så tvivler på det er socialiserings problem, men hvad ved jeg .,

  • #7   7. dec 2016 Hun er socialiseret med andre katte. Måske har hun ikke mødt så mange mennesker? Kunne I overveje at få kattelegekammerat til hende?

  • #8   7. dec 2016 Ja, har vi overvejet - men vi skal lige flytte i noget større før vi får en anden. nu virker hun ikke til at være utryg mere, er ret sikker på det var vinden, hun blev bange for :P. skøre mis :D!
    nu vil hun kæle og hele molevitten - jeg er godt nok en hys kattemor smiley


  • #9   7. dec 2016 Jeg ville bestemt overveje en kammerat smiley

  • #10   8. dec 2016 jaaa du skal ikke ynke hende så bliver det bare værre, men ved godt den kommentar er letkøbt, men gør selv når der er noget galt med killinger det at holde øje med dem tale blidt til dem men IKKE ynke dem.

Kommentér på:
Bange killing !! HJÆÆÆLP!!!!

Annonce