{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
936 visninger | Oprettet:

lukke kat og hund sammen. {{forumTopicSubject}}

Hej. Vi har overtaget 2 gamle katte da ejeren er blevet for dement til at passe dem. De er meget bange af sig i følge at de aldrig rigtig har set andre mennesker end deres gamle ejer. De er dog ved at falde til på det værelse vi har haft dem i.. Vi vil jo gerne have at de kan rende i hele huset sammen med os men vi har jo Kian en boxer på 11 måneder han er vant til katte men hvordan lukker vi dem bedst sammen. Kattene har aldrig set en hund..

Vi har tænkt at lukke Kian i buret med et ben så. Han stadig er der inde og kattene kan se ham og lugte ham og han kan se kattene men så der stadig er noget imellem dem. Vi har ikke mulighed for at sætte børnegitter for selvom det ellers var at foretrække.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  lukke kat og hund sammen.
  • #1   15. jan 2017 Det er ikke nogen dum ide at lade kattene se hunden de første gange et fredeligt sikkert sted, hvor de ikke bliver meget bange eller voldsomt forskrækkede . Så jeres ide med buret er meget god til en introduktion. Ellers så få hunden til at ligge stille ved en af jer når i går videre og lukker den ud af buret. Ofte går det galt hvis hunden overtræder den sikkerheds afstand kattene har og farer hen til dem. Der udover kommer det meget an på kattene. Så pas på med at de ikke får dårlige oplevelser ved at gå for hurtigt frem og hunden kommer for tæt på dem i starten.

  • #2   15. jan 2017 Enig med Britt

Kommentér på:
lukke kat og hund sammen.

Annonce