{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.087 visninger | Oprettet:

Norsk skovkat eller Main Coon {{forumTopicSubject}}

Hej,

Jeg er meget i tvivl om hvilken race jeg skal vælge. Har læst en del om dem begge og synes det er svært.
Jeg ønsker en langhåret kat, som vores Tiger var. Han var en blanding af huskat og Norsk skovkat ( mente man) ham var meget knyttet til min søn, som savner ham.
Vi har i forvejen Elvis og vil gerne nu have en killing. Hvilken erfaring har I omkring de to racer? Temperament? Sind? Hvilken er mest kælen?

Håber nogle kan hjælpe med et godt råd,

Kh Lotte


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Norsk skovkat eller Main Coon
  • #1   16. feb 2017 Hvor kælne de er, afhænger af mange ting. Socialisering, arv, sind sådan generelt osv.

    Maine Coonen er en stor, lidt klodset, lalleglad kat, dog kan enkelte individer godt være ret selvstændige og stædige. Så se på sind er mit bedste råd og lyt til opdrætter (find en god en af slagsen). Jeg personligt foretrækker Maine Coon, fordi de generelt er lettere at have med at gøre og er ret kælne.

    Norsk Skovkat. Ja, jeg har to, og de kunne simpelthen ikke være mere forskellige. Den ene elsker at blive nusset og benytter enhver chance for at blive det, og den anden holder sig mere for sig selv, er temperamentsfuld, og kommer kun hen for at nusse, når det passer hende. Iøvrigt er racen noget mere elegant end Coonen. smiley


  • #2   16. feb 2017 Vi var selv i tvivl inden vi købte Obelix for 10 år siden. Vi endte med at vælge Maine coon fordi vi besøgte en opdrætter af norsk skovkat først og vores indtryk var ikke det bedste. Vi var der i tre timer og i al den tid virkede kattene skræmte. Ikke engang opdrætter kunne komme i nærheden af dem. Så besøgte vi en Maine coon opdrætter og her var kattene kælne og legesyge. Jeg siger ikke at det generelt er sådan men prøv at besøge opdrætter af begge racer og få et indtryk.

  • #3   16. feb 2017 Det er to vist forskellige rave i temperament, men det kommer igen også helt an på hvilken opdrætter i vælger at købe fra.

    NFO har tit ry for at være sig egen og kun knytte sig til en, men Jeg kender en opdrætter af NFO, som har nogle dejligste sociale bamser smiley

    I skal gør e op med jer selv, hvad det er i ønsker af sind, skal det være en ny kat til sønnike eller skal det være familiens kat ??
    besøg flere opdrættere af samme race, og se, hvor i finder katten der vælger jer smiley


Kommentér på:
Norsk skovkat eller Main Coon

Annonce