{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.649 visninger | Oprettet:

Den ene kat pludselig bange for vores anden kat? {{forumTopicSubject}}

Bliver lige nødt til at høre jer hvad i tror der kan være sket??

Vi har 2 katte på 5 (kastret han) og 6 år (steriliseret hun) og de har altid kommet godt ud af det med hinanden og rigtig gode venner.

Pludselig her til aften opdager vi vores hankat ikke tør komme ned og virker krybende og utryg. Vi finder så ud af hver gang vores hunkat nærmer sig, så går han bananas og hvæser af hende og vil løbe væk og gemme sig. Det som om han har glemt hvem hun er.. Vores hunkat der imod virker helt uforstående hvorfor han er sådan men er ellers rolig.

Nu vi tænker os om har vi ikke set ham meget hernede i dag så har muligvis varet hele dagen. Vi har været bevidst om det et par timer nu og ingen bedring.

Vores hunkat fik i formiddags lukket et vinduet op der stod på klem og løb selv ud. Dog var hun ikke ude særlig længe. Måske 15 min.
De normalt inde katte men har en lukket løbegård.

Kan det være fordi hun lugter anderledes eller hvad kan der lige være sket? Virker ikke til de har sloges og har de heller aldrig udover leg.
Eller er det slået helt klik for vores hankat?

Hvornår går det mon over?
Vi står og skal afsted på ferie i morgen og svigermor skal passe dem. Men er ikke så tryg ved at forlade dem pt.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Den ene kat pludselig bange for vores anden kat?
  • #2   17. jul 2017 Tusind tak for svar..

    Håber det bare er fordi hun dufter anderledes så. Dog har de begge været i vores have før men selvfølgelig ikke på den måde. Vil ikke tro hun har været længere væk men ved det selvfølgelig ikke.
    Hvor lang tid kan det mon vare?

    Tror ikke de har været uenige. Har jeg i hvert fald aldrig oplevet de 5 år de har kendt hinanden. Selvfølgelig kan de blive uenige men aldrig i så lang tid. Hverken en hel dag eller bare et par timer og aldrig med så kraftig reaktion.

    Vil fortælle Svigermor det og bede hende have et øje på ham og så prøver vi at tage afsted. Tak igen smiley

    Vi har ikke pakket endnu eller stresset rundt, og heldigvis skal vi "bare" i sommerhus i DK (selvom sydpå kunne være skønt med den fesen sommer vi har, men det en anden snak) så vi er ikke så langt væk hvis der skulle være noget.


  • #3   17. jul 2017 det kan være fordi hun lugter forkert. det kan være at hun har mødt en fremmede kat.

    det bedste ville være hvis I kunne sætte en feliway op i stikkontakten. det har jeg brugt selv og kender flere som har gjort det. havde en veninde som også havde to katte som også altid havde gået sammen. og som dine, så blev den ene pludselig bange for den anden. helt uden grund. her fik hun også samme råd. og 2 uger var der intet i vejen.vi fandt dog ud af at der var kommet en ny kat i området og det gjorde at I to katte blev uvenner


Kommentér på:
Den ene kat pludselig bange for vores anden kat?

Annonce