{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
788 visninger | Oprettet:

Michael P
Michael P
Tilmeldt:
23. jan 2011
Følger: 1 Emner: 6 Svar: 33

Den ene kat kan pludselig ikke lide den anden kat? {{forumTopicSubject}}

Hej folkens.
Sagen er den, at vi har to skønne katte, Putpigen og Futte, hvorved Putpigen nu er begyndt at brumme af Futte, hver gang den nærmer sig, og tit lige slår ud efter den, eller giver den et par dap.
Putpigen har vi haft i knap 2 år, og Futte knap 1 år. Alderen er også derefter. Før i tiden havde de ingen problemer med hinanden, og specielt da Putpigen fik killinger, var Futte utrolig sød, hjalp med at vaske dem, legede med dem, og holdte øje med dem og puttede med dem, når Putpigen var for træt.
Efter de kom væk var der så en periode på 3-4 måneder ca, hvor Putpigen mere følte for at holde til i et hus 100m fra vores lejlighed, hvor det par som holdte hende til sig, nu mente det var deres kat, som så resulterede i hun aldrig var hjemme, og kun lige kom ud på vejen hvis vi kaldte på hende, for så at gå igen. Hver gang vi tog hende op og med hjem, brummede hun og hvæste af os, og ville ud med det samme. De blev begge steriliseret efter dette.
Vi henvendte sig så til parret, og de stoppede med at lukke hende ind og gav hende mad, så nu er hun hjemme hver dag. Men hun er stadig sur, især hvis vi tager hende op og nusser hende, osv. Hun kommer aldrig ind i sengen og putter mere, hvilket hun gjorde før hver dag. Engang imellem kan det lykkedes os at nusse hende så meget, at hun spinder lidt, men brummer igen, så snart Futte nærmer sig.

Kan nogle forklarer os hvad der lige er sket med hende? Hun var før så glad og kælen, og spandte når vi nussede hende hver dag, men alt det er simpelthen væk nu, og nu bruger hun størstedelen af sin tid på at brumme af Futte, og ikke rigtig gide nærkontakt med os.

På forhånd tak.

Mvh Michael og Camilla smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Den ene kat kan pludselig ikke lide den anden kat?
  • #1   17. dec 2011 Det lyder som om hun har ondt..

  • Michael P
    Michael P Tilmeldt:
    jan 2011

    Følger: 1 Emner: 6 Svar: 33
    #2   17. dec 2011 Hmm, den har vi godt nok tænkt lidt over, men den røg vidst ud af hovedet igen.
    Da hun fødte killingerne, var hun total sløj og total dehydreret, og røg derefter på hospitalet og lagt med drop og antibiotika, og fik det tilsynladende godt.
    Men de gange vi har haft hende forbi for at få tjekket for hendes 'surhed' har de intet kunne se på hende, og at hun var sund og rask, men de anbefalede så noget Feliway, men ligelidt hjalp det.


  • Michael P
    Michael P Tilmeldt:
    jan 2011

    Følger: 1 Emner: 6 Svar: 33
    #4   18. dec 2011 Vores kat fik dog ikke kejsersnit, men de begge blev steriliseret af den lokale, men dygtige dyrlæge. Futte, den yngste af dem, er konstant glad og putteglad, og der skal ingenting til før hun spinder, hun er virkelig herlig, men Putpigen er tit sur og tvær.
    Men har lagt mærke til, at hvis vi møder hende ude på vejen, får vi hende nemt til at spinde, og løfter vi hende op, siger hun intet, og bliver ved med at spinde. Det er virkelig mystisk.


  • #5   18. dec 2011 Måske har Futte tilfældigvis været i nærheden af hende på et tidspunkt, hvor hun havde ondt, og så forbinder hun Futte med smerten.

    Jeg har oplevet noget tilsvarende, men efter et godt stykke tid gik det over igen.

    Prøv at give hende noget lækkert guf, når Futte er i nærheden, men ikke, når han ikke er det. Så kan du muligvis "omprogrammere" hende til at forbinde ham med noget rart.


  • Michael P
    Michael P Tilmeldt:
    jan 2011

    Følger: 1 Emner: 6 Svar: 33
    #6   18. dec 2011 Lige for Info, både Putpigen og Futte er piger smiley
    Men vil da prøve det med at give hende lidt guf når det er. Takker for rådene indtil videre i hvertfald smiley


Kommentér på:
Den ene kat kan pludselig ikke lide den anden kat?

Annonce