{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.376 visninger | Oprettet:

4 dyr der afstresser! {{forumTopicSubject}}

<b>Akvariefisk får dig til at falde i staver
</b>Mange har nok oplevet, at falde i staver foran et akavrium med kulørte fisk. Fiskenes smidige bevægelser, planternes rolige bølgen og de mange farver hensætter hurtigt de fleste i en slags meditativ tilstand. Desuden er arbejdet med akvariet og omsorgen for dyrene endnu et afslappende og afstressende element.

<b>Katte får dit blodtryk til at falde
</b>Flere studier har bevist, at en kats spinden har en positiv indflydelse på vores blodtryk. Dertil bringer det glæde i dit liv, når du forkæler din kat med klap og lækkert foder, for den bliver så tydeligt glad og tilfreds af det.

<b>Hunden vækker legebarnet i dig
</b>Menneskets bedste ven vækker legebarnet i dig, hvilket betyder at du kommer meget udenfor og bevæger dig sammen med din hund. Desuden kan du nyde godt af det tætte bånd, som en hund knytter til sin ejer, hvilket blandt andet betyder en overstrømmende gensynsglæde, når du har været væk, bare i kort tid. Endelig er hunden en social magnet, fordi du let kommer i kontakt med andre.

<b>Heste får dig til at falde til ro
</b>En hest får dig først og fremmest udenfor og i gang med noget aktivt, hvilket er sundt. Desuden oplever mange en tæt forbindelse til hesten under den tidskrævende striglen og plejen af dyret, hvor den rytmiske rutine får de fleste til at finde en rolig tilstand.

Kilde iForm


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  4 dyr der afstresser!
Kommentér på:
4 dyr der afstresser!

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce