{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.567 visninger | Oprettet:

Slut med neglebideriet {{forumTopicSubject}}

Bider du negle? Og kunne du godt tænke dig at holde op? Den gode nyhed er, at det godt kan lade sig gøre - men den dårlige nyhed er, at det kræver en indsats fra dig OG en solid portion viljestyrke.

<b>Neglebideri er nemlig først og fremmest en dårlig vane, og der er ingen lette måder at bryde den slags på.

</b>Hvis du har brug for lidt ekstra motivation til at kvitte den dårlige vane, så er her 3 gode grunde til at lade dine negle være i fred:

•<b>Du har brug for dine negle</b> - ikke alene gør de det lettere for dig at samle småbitte ting op, de beskytter også dine sarte fingerspidser!

•<b>Det er usundt.</b> Dels får du munden fyldt med bakterier fra smuds under neglen, og hvis du bider neglene helt ned, kan du også få infektioner i dine fingre.

•<b>Dine negle kan blive så skadede</b>, at de slet ikke kan komme til at vokse normalt igen!

Hvis du vil kvitte vanen, skal du gå frem, ligesom hvis du vil kvitte enhver anden vane: Beslut dig for en dag, hvor du vil droppe den dårlige vane en gang for alle - og forbered dig så på projektet. Det gør du først og fremmest ved at blive bevidst om, hvornår du forfalder til at tygge i dine negle: Er det noget, du gør, når du ser tv? Er nervøs? Eller keder dig? Når du kender faldgruberne, kan du nemlig sørge for at være særlig på dupperne i en typisk neglebider-situation og evt. forberede dig på lidt distraktion...



•<b>Brug neglelak -</b> og gerne i en skrap farve. Hvis du har pæne negle, hvor dit neglebideri er synligt, kan det motivere dig til at lade være med at gumle løs. Den dyrere løsning er at få lavet kunstige negle - og den mere drastiske løsning er at gå med vanter, når du kan slippe af sted med det!

•<b>Brug et hjælpemidddel</b> - Go' negl smager rædselsfuldt, så mon ikke det kan få dig til at holde munden langt væk fra fingrene?

•<b>Hav altid en neglefil i nærheden</b>, så du ikke bliver fristet til at bide, hvis en af dine negle flækker eller knækker.

•<b>Hav altid tyggegummi ved hånden</b>, så du har noget at putte i munden, hvis du pludselig får en ustyrlig trang til at gnave i dine negle.

•<b>Hold hænderne beskæftiget</b> - strik foran fjernsynet, eller få fat i en stressbold, som du kan sidde og nulre, når du er nervøs og har trang til at gnave løs.

•<b>Kom en elastik om håndleddet</b> og giv dig selv et ordentlig rap med den, når du lægger mærke til, at du bider negle. På den måde lærer du ubevidst, at det ikke betaler sig at bide negle.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Slut med neglebideriet
Kommentér på:
Slut med neglebideriet

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce