{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
749 visninger | Oprettet:

Ejere vil af med muskelhunde {{forumTopicSubject}}

<b>Hver dag henvender ejere af muskelhunde sig til et hundeinternat i håb om at slippe af med dyret.

</b>Før var det en enkelt om måneden. Nu er det snarere én hver dag. Frustrerede ejere af muskelhunde har de seneste 14 dage kimet internatejer John Thiel Madsen i Årslev ned. De vil af med muskelbundterne straks, skriver JydskeVestkysten.

- Folk er gået i panik efter alle overfaldene og medieomtalen. Det betyder, at ejere af muskelhunde er ildesete i nabolaget, og folk fortæller, at de vil af med hunden, før de bliver nødt til at flytte fra byen. Der er også mange, der må af med hunden, fordi deres boligselskab ikke tillader kamphunde længere, fortæller John Thiel Madsen, der ejer Årslev Internat på Fyn.

Tendensen er den samme i hele landet. JydskeVestkysten har talt med otte internatejere, hvoraf syv mærker en voldsom stigning i antallet af ejere af muskelhunde, der vil af med dyrene.

Flere steder er stigningen kommet over flere måneder, men flertallet af internater taler om en eksplosiv stigning over de seneste 14 dage. Fem internater konstaterer en stigning fra en månedlig henvendelse til en henvendelse hver eller hver anden dag.

Hundeejerne kommer dog ikke ud af kniben ved at kontakte et dyreinternat. Ingen danske internater tager imod kamphunderacer. Det besluttede internatejerne på et fællesmøde med Dyrenes Beskyttelse i april i år.

/Søndagsavisen


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Ejere vil af med muskelhunde
  • #1   10. aug 2009 Det er vidst ikke meget andet at gøre end at tage det ansvar der følger med ved at have sådan en hund og så gå til noget træning med den... hvilket alle hunde burde..
    eller få den aflivet.. der er ikke andre der vil have den....
    efter alt det omtale der er i øjeblikket er det ikke den næmeste race at være en ejer af.


  • #2   10. aug 2009 Jeg synes det er lidt forkert at folk der allerede har en muskelhund skal af med den fordi boligforeningen har lavet nye regler og især hvis der aldrig har været problemer med hunden før... Jeg kan godt blive lidt gal over det fordi så skal de jo bare aflives alle sammen fordi ingen må ha dem og hvis det er rolige hunde så synes jeg det er dybt forkasteligt...
    desuden er kamphunde mere agressive overfor andre hunde og bider ikke mennesker oftere end andre hunderacer.. Bare tænk på hvor agressive de små terriere kan være..


  • #3   10. aug 2009 camilla

    Der er mange ting der er mærkeligt.
    Da svineinfluenzaen kom var der et land (kan ikke huske hvilket) der beordrede at samtlige svin i landet skulle slåes ned.
    Der var tale om flere hundrede tusinde svin - og svineinfluenzaen har ikke noget med svin at køre........
    Hvad uvidenhed dog kan gøre....... gælder mange ting....


  • #4   11. aug 2009 Influenza A ( før kaldet svineinfluenza) har med svin at gøre. Det er der hele sygdommen kommer fra. Det menes at det er alm influenza og fugleifluenza der har smittet grise og så har de to sygdomme muteret sig og blevet til svineinfluenza. Men det smitter ikke os mennesker at spise svinekød, da de "kloge" ikke mener at det smitter udenfor "værten", men kun kan "leve" i grisenes lunger og luftveje.

    Influenza A har genetiske træk med den form grisene har - derfor kaldes det svineinfluenza...


  • #5   11. aug 2009 jeanette..
    ok sådan har jeg ikke læst det...
    but anyway... så er der ingen grund til at slå svinene ned...


  • #6   11. aug 2009 Man kan sige, at hvis der er svin der har det i feks en grisefarm, så er det ret kritisk fordi smitten er luftbåren....dvs at det lynhurtigt smitter de raske grise. Så i nogle tilfælde er slagtning den eneste mulighed....

Kommentér på:
Ejere vil af med muskelhunde

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce