{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.001 visninger | Oprettet:

TICA-seminar, lørdag 13/3 {{forumTopicSubject}}

Det er med stor glæde, at vi kan præsentere et seminar på den kommende TICA-udstilling i Strib:

TICA, the Way We Judge, sammensat og præsenteret af Steven Savant, Approved Allbreed TICA Judge, Judge of Merit, Instructor, School and Ring

Steven har 25 års erfaring som dommer i TICA, og han har desuden ofte gæstedømt i andre forbund i Europa, Australien og Japan. Han er med andre ord ualmindeligt velbevandret i flere forskellige formater, og han har sammensat et seminar særligt til os, hvor han vil fortælle om TICAs bedømmelser: hvordan foregår bedømmelsen? Hvad kigger dommeren efter? Hvordan kan dommeren nå at evaluere kattene så hurtigt? Hvordan adskiller TICA sig fra andre formater? Hvordan bliver man dommer? Disse og mange andre spørgsmål får vi svar på:

Lørdag den 13/3 kl. ca. 17-18 i showhallen, Strib Fritids- og Aktivitetscenter, Ny Billeshavevej 1-3, 5500 Middelfart

Seminaret bliver afholdt på et letforståeligt engelsk, og der bliver mulighed for at stille opklarende spørgsmål undervejs og bagefter. Udstillede katte kan blive i hallen under seminaret. Seminaret er et must for alle udstillere, nuværende som kommende, hvis man gerne vil lære mere om, hvordan dommerringen egentlig fungerer. Gå ikke glip af denne unikke mulighed for at blive klogere på TICA, åben for både udstillere og gæster.

Seminaret er gratis for medlemmer af Viking Cats og koster kr. 50,- for alle andre. Vi håber at se så mange deltagere som muligt.

Hvis du vil vide mere om Viking Cats, om TICA-udstillinger eller vil tilmelde dig den kommende udstilling, så klik ind på hjemmesiden: (link fjernet)

(Dette indlæg må meget gerne videresendes til andre fora og mailinglister, hvis deltagere kunne have interesse i indholdet.)


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  TICA-seminar, lørdag 13/3
Kommentér på:
TICA-seminar, lørdag 13/3

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce