{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Ragdoll Mads 2002

1.805 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Ragdoll Mads

Fødselsår:
2002
Temperament
Mads er meget rolig og svær at skramme der kunne bogstavligtalt sprænge en bombe uden at han blinker med øjene, han er også meget sød og kælen lidt for kælen måske, elsker fremmede mennesker, og han vader ind i andre folks huse som om det var hans ejet.
Tricks
han kan sætte sig og lægge sig på komando, og går pænt i snor når dellerne skal i frigear.... hmm så er han også ret god til at sove, og det behøves jeg ikke en gang at be ham om.
Stævner
ikke nogle endnu, men til sommer skal han til dyrskue.
Stamtavle
nej ( det tror jeg ikke )

hans bror hedder Mikkel ( ham ejer jeg hehe )
Køn
tyk fed han kat
Beskrivelse
han finder sig i meget det må man gi ham, han fortrækker ikke en mine når mine lillesøskene har fået fat i ham, de kan godt være lidt onde mod ham når jeg ikke ser det, men de er jo også kun 1 år så det har de jo ikke så meget forstand på.

M= modig
a= artig
d= dejlig
s= super skøn

digt til søde Mads

Mads du er den sødeste og blødeste
kærligeste og ærligeste
du har altid været rar,
selv mod en nar,
du spinder tit
og når jeg har det skidt
kommer du og ligger hos mig
Mads jeg elsker dig

( hehe nej hvor er jeg god var hehe )

Så til noget helt andet, jeg har en masse historier om Mads som jeg gerne vil dele med jer ( hvis i altså gider at læse dem hehe )

En dag skulle min mor og mine søskende ud og gå en tur, mine søskende sad i en barnevorgn, og Mads gik med det gør han altid når mine søskende er med, så gik vi ned til et grønt område ( sådan et med en masse græs ) og sad lidt der, Mads snusede lidt rundt, og så lige pludselig kommer der en stor schæfer hund, den var så godt nok i snor men, man blev lige lidt forskrakket, Mads kiggede på hunden og gik så hvæsende over mod den ( hvad tænkte han dog på ) jeg prøvede at kalde på ham men han gik bare videre, sjovt nok fik hunden lidt travlt og gik så hurtigt væk....

hehe mærkelig kat jeg har :-)

En dag var Mikkel var kommet til skade og jeg var lige kommet hjem fra dyrlægen med ham, han var blevet bidt i foden, og haltede lidt, Mads kom ud til bilen da vi kom hjem, vi tog Mikkel ud af transportkassen og lod ham gå rundt i haven, Mads løb efter ham, ikke for at lege med ham men for at gå rundt sammen med ham, Mikkel prøvede at smutte ud gennem hækken men Mads gik i vejen for ham og han opgav hurtigt at smutte fra ham, Mikkel blev hurtig rask igen og det kan jeg takke Mads for.....

I må gerne skrive kommentare
Kommentér på:
Ragdoll Mads
Annonce