{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Huskat Tarzan, R.I.P [ Himmelkat] 1999

4.988 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

erna n
Kvinde | 70 år | Oprettet: 7. aug 2007


Huskat Tarzan, R.I.P

Fødselsår:
1999
Temperament
Noget af det sødeste hvis man ikke rører hans mave.Er meget livsglad og leger meget, elsker at nusse med sin hund Sandy. Tumsi som er vores anden huskat kan Tarzan godt lide at tæske for hun er gammel og gider ikke at lege, så mor tænker på at få en ny legekamerat til mig.ELSKER MAD, men det skal hele tiden være friskt ellers klager jeg mig og får så noget nyt.
Tricks
selv om jeg er gammel har jeg ikke lært andet end at tæske mors gæster hvis de røre mig på maven. Jeg er min egen og gør kun hvad jeg selv vil, alle siger at jeg er forkælet.Jeg er nok ved at blive gammel, er begyndt at sove ved min menneskemor, dejligt men hun kan ikke ligge roligt og så må jeg jo lige skabe mig lidt. Er lidt sur for mors gæster tager min lænestol når de skal have kaffe, men jeg lægger mig bare oven på dem og så nusser de med mig. DEJLIGT.Mor har købt en hundehvalp, ved ikke hvad vi skal med den, jeg kan bestemt ikke li den og den får nogen på hovedet når den jagter mig. Jo foresten, jeg elsker at lege med små ringe og mus, kommer hend til mor og aflevere det jeg har i munden, så tager mor det og smider det langt væk og jeg henter så igen. Det kan jeg gøre længe, det er altid mor der stopper når jeg bliver ved for længe, øv øv.
Stævner
nej
Stamtavle
nej
Køn
Kasteret hankat
Beskrivelse
Sror tyk rød mis der ligner Garfild og kan være lige så doven.Nu har jeg sammen med Tumsi min anden mis fået et nyt kradsebræt, en dobbelt en med hængekøje, Nej hvor skal jeg slappe af der. Tarzan er noget trist, han savner sin hund Sandy der døde i nov 2008 og Tumsi mispige der døde imarts 2009. Han er nu alene mis i huset og det passer ham bestemt ikke. Når han savner andet selskab søger han hundehvalpen Coco, men de er bestemt ikke venner, håber det kommer..Jeg kan bedre li Coco nu for hun har lært jeg bestemmer. Jeg har også fået en ny søster misser der hedder Futte. Hun er en udemis der nu bor hos os. Jeg er bare så glad for hende og passer godt på hende. Dejligt at få en legekammerat igen efter Tumsi døde. Tulle ligner min Tumsi men er mere rar ved mig så jeg er også rar ved hende.DEJLIGT AT FÅ EN SØSTER IGEN.Jeg har nu haft min nye søster i 14 dage og hun er bare så dejlig at ligge ved. 21-9-2009.Jeg har nu fået en lillesøster til, en ny udemis der nu bor hos os og hedder Baby. Jeg Elsker den lille bebs. Hun er også her på kg nu og min første søster ligeså. Jeg har fået gigt så jeg får smertestillende og jeg er blevet noget senil siger min dyrlæge og min mor, ja måske men de kan jo bare give mig lidt fred jeg er jo lidt gammel og trænger til at sove. Mine to nye søstre ved jeg bliver sur hvis de driller så det gør de ikke. De mennesker der besøger os forstår ikke jeg er lidt skidt men det gør Mor heldigvis og hun passer på mig. 7-6 2010 Min elskede dreng Tarzan fik idag fred., 11 ½ år gammel, Mor vil altid bære dig i mit hjerte min skat. udfordringer ønskes ikke mere.
Kommentér på:
Huskat Tarzan, R.I.P
Annonce