{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hellig Birma Mumi Brunmasket [Tidl. kat] 2007

10.241 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Birma-lover
Kvinde | 32 år | Oprettet: 24. jul 2007


Hellig Birma Mumi Brunmasket

Fødselsår:
2007
Temperament
Mumi er en meget livlig kat, som elsker skæg og ballade døgnet rundt.. Hvis ikke lige vi har tid til at lege med ham, ja så klarer han den skam selv..! Han spurter hele lhytten rundt som en gal, og knalder ind i døre, vægge og møbler.. Men han elsker det, og det er sk*de skægt at se på !! ;o)
Tricks
Her hjemme havde vi engang en katte legetøjs fiskestang. Og fandt vi først den frem, så tog fanden ved ham;D Han spurtede rundt og laver de vildeste hop op i luften og på væggene;) Men han nåede at have to, de er så gået i stykker nu! ;)
Stævner
Nej.
Stamtavle
Jah selvfølgelig har han det !

Ham vi har her, hedder DK Roligheden´s Bølle
Køn
Den smukkeste bimsedreng
Beskrivelse
Født: 26 april 2007

Han er en utrolig smuk birma dreng, brunmasket og med krudt i enden. jah, han kan finde på hvad som helst. meen et rigtig madhoved det er han, og snug er han også. Han sniger sig hen til vores mad når vi ikke ser det, og opdager vi det, forsøger han bare igen.
Han er også en rigtig hyggefis, han elsker at sove i vores seng, allerhelst på vores hovedpuder, og det får han altså lov til, så man er helt radbrækket nogle morgner:D men vi holder af ham, og det skal han altså ha lov til;P
Kommentér på:
Hellig Birma Mumi Brunmasket
Annonce