{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Huskat Lille Skid 2010

542 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

sanne uhd p
Kvinde | 35 år | Oprettet: 31. maj 2009


Huskat Lille Skid

Fødselsår:
2010
Temperament
lille skid er en meget nervøs kat. larmer det og er der for mange mennesker, gemmer han sig helst. Når der er rolige omgivelser er han os rolig og den mest hengivne og opmærksomhedskrævende kat, der sætter pris på en.
Tricks
...
Stævner
ingen da han bare er huskat
Stamtavle
ingen
Køn
kastreret hankat
Beskrivelse
Lille Skid er en kat vi reddede fra at dø, da hans mor ikke ville tage sig af ham mere. Han var en lille pjevs der var iskold og halvdød da vi fandt ham. Faktisk troede vi at staklen var død, indtil han åbnede han kæmpe øjne.

Vi tog ham med hjem til vores egen kat der selv lige havde fået killinger som var omtrent på samme alder som lille skid. Vi gav ham mad og drikke. (det som han kunne spise) og derefter tog Silke hunkatten sig af ham, sammen med de andre.

Det første stykke tid så vi ikke meget til ham, han gemte sig og det var umuligt at fange ham, han bed, hvæsede og kradsede. Derfor var det næsten umuligt at sætte præg på ham, samtidig med at han gik sammen med de andre katte.

Lille skid var selvfølgelig den mindste af alle killingerne og lignede et misfoster (deraf navnet lille skid) derfor ville de andre ikke lege med ham. Han kunne og turde dog heller ikke lege med dem. Hans adfærd er slet ikke som normal kattes.

Vi fik solgt killingerne mens min søster beholdte moderen og en enkelt killing. Dem flyttede hun med for nogle måneder siden, og først da de katte kom væk, rørte vi ham de første par gange. kom vi gående var han væk med det samme, men efterhånden vænnede han sig til os. Han er gået fra en kat man slet ikke kunne røre eller fange til en kat der konstant kommer for at få opmærksomhed.

Lille skid er begyndt at vise sin personlighed mere og mere, og man begynder nu at kunne se hvilken kat han er. han er bare vidunderlig og alle i familien er faldet for den dengang "grimme" kat.

Jeg har aldrig kunnet lide katte, men lille skid, han har godt nok stjålet mit hjerte.


jeg håber i kan bære over med billederne, han er rigtig svær at tage billeder af, pga. hans baggrund.
Kommentér på:
Huskat Lille Skid
Annonce