{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Huskat Sæsar 2004

877 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

™ Julie Gottfredsen .
Kvinde | 26 år | Oprettet: 7. apr 2009


Huskat Sæsar

Fødselsår:
2004
Temperament
Utrolig doven, sover dagen væk, kommer ned for at spise.. og.. dovner igen. :b
Tricks
Han kommer når man kalder.. det skulle ikke undre mig, at det udelukkende er fordi, at han ved der er mad når vi kalder.. ^^'
Stævner
nej
Stamtavle
nej
Køn
Hankat. Med stoort H.
Beskrivelse
Sæser.. Navnet passer ham ihverfald godt. Han er ganske enkelt kongen af Hedevej.
Han nyder livet og er et ægte eksempel på hvad det vil sige at være forkælet. Også savler han end da når han bliver nusset. Sikke en charmetrold.. :o)
Bare hans blik når han kigger på en.. hans øjne er næsten altid klemt en anelse sammen også synes jeg at ane, et lille dovent, tilfredst smil.
der var engang hvor vi mente han skulle på slankekur og skar ned på dåsemaden og gav ham piller istedet. Det var han bestemt ikke tilfreds med. Han gik og mijavede i noget tid og da det gik op for ham at han ikek fik noget alligevel så hørte vi kattelågen smække. Blot et par minutter efter hørte vi en del skræppen og skrål fra haven. Det var en fasan der havde sneget sig ind og var begyndt at spise brødkrummer ved fuglehuset, som havde fanget sæsar opmærksomhed. Den stædige kat ville ikke have sine piller og når der ikke var noget dåsemad.. jamen så nedlagde han bare en fasan istedet.
Det var nok den eneste gang jeg har set ham være motiveret.
Udover når der kommer rivaler ind til hans kongerige. så lunter han lige ud og viser de hvem der bestemmer, ved ta knurre lidt. det gør det også lidt nemmere at han er den største. d;

Beklager meget stavefejl, men orker ikke lige at rette. (:
Kommentér på:
Huskat Sæsar
Annonce