{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Huskat RW SGM Fjummer [ Himmelkat] 2004

1.810 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Tzari
Kvinde | 40 år | Oprettet: 1. nov 2011


Huskat RW SGM Fjummer

Fødselsår:
2004
Temperament
Fjummer er en spøjs lille pige. Hun elsker mig og kun mig. Er du på besøg ser du hende sikkert ikke.MEN er hun på udstilling ligger hun non stop med bugen i vejret og vil nusses af alle der vil nusse hende. Er hun på Tica show og håndteres kun af dommeren går det rigtig godt. På Fife udstilling hvor hun skal holdes længere tid er hun tit for utålmodig.
Tricks
Sidde og se nuttet ud så hun slipper for at lave tricks for godbidder.
Stævner
Selvom Fjummer faktisk er en vildkat har hun været udstillet en del. I Tica går det rigtig godt når der er dommer der håndtere hende og hun ikke skal holdes stille særlig længe af gangen. På Fife show skal jeg finde en der kan præsentere hende for mig for min nervøsitet smitter af på Fjummer, der er en rigtig sensitiv lille pige.
I Tica har hun titlerne Supreme grand master, hvilket er højeste titel man kan opnå. Hun blev desuden regionens bedste HHP nr 13 med resultater fra kun 24 ringe ud af 50 mulige.
I Fife blev hun jyraks topkat nr 3 som ungkat, har ellers primært kun været med på Hobbyudstilling i det regi,men vi prøver igen her i brædstrup i år.
Stamtavle
Fjummer har rigtig fine aner fra Aalborg kloster,hvor hun er født, hun tilhører den meget sjældne race "dansk kloster kat", det er ikke mange katte der kan prale med det vel hehe (ja hun er en huskat ;) )
Køn
En lille sød pige.
Beskrivelse
Er stadig i dyb chok Fjummer er her ikke mere, døde den 23/11/2013 ved ca 11 tiden,
Dagen startede sådan alm. Skulle til fotografering med krøllerne og 2 af husmisserne. Fjummer skulle ikke have været med. Mens jeg ledte efter kyrie der legede gemmeleg løb fjummer fra toppen ned af trapperne og op i en vindueskarm hvor hun lå og kikkede på skøre mor der ledte efter kat.
Kyrie var pist væk så besluttede Fjummer da skulle med istedet for så hun også kunne få en hyg med mor dag. I toget åbnede jeg nogle gange og nussede hende og Ronja der delte taske. Vi ankom og jeg åbnede taskerne krøllerne hoppede ud og undersøge toilettet, Fjummer lå med den der jeg ligger liiige her mens jeg overvejer om jeg tør komme ud attitude, meget normalt for Fjummer. Kikker ud nogle minutter senere og Fjummer begynder at gå rundt og halv-hoste som om der er en hårbold på vej. kikker ud noget tid efter og hun har pludselig lagt sig på siden mes hun stadig hoster, som om hårbolden virkelig driller og savler også. Har set Filur KÆMPE med en hårbold men det der ser HELT forkert ud. er heldig eife og kira er der og får dem til at kikke, vi kan intet se i halsen og vi beslutter at tage til dyrlæge for det der virker forkert, er her selv lidt i chok over hvad fanden der sker
På vej til dyrlægen kommer der et højt miav og en masse SKUM ud af næsen og hun er død(håber her hun bare er bevistløs) Vi prøver at se om vi kan se noget i halsen eller lign og prøver at ryste med hoved ned men intet sker Racer videre til dyrlægen sammen,k da vi ankommer kan dyrlæge konstatere hun virkelig ER død Hun kan intet se i halsen og hendes første tanke er det simpelhen er hjertet der er stået af(og dermed hun er "druknet" i sine lunger) eller måske en forgiftning. Få hende til at åbne Fjummer for at finde ud af hvad hulen der skete med min pige Dyrlæge kan konstatere hun har en blodprop i leveren og hun er tyndfed(så selvom hun fik den kraftige overvægt, jeg kæmpede med i 6 år, af er fedtet ved organerne der stadig)

----------------------
Fjummer var også kærlighed ved første blik. Så en lille vild kat komme styrtende over gårdspladsen. Faldt pladask for de fine hvide poter og hvide bryst, skulle dog ikke have flere katte. Skæbnen ville dog at de på klosteret ville have fanget mor og killinger ind så de kunne blive neutraliseret og nogle af dem videre formidlet. Hendes bror de ville beholde på klosteret døde dog under narkosen:( Derfor blev jeg spurgt af min grandmoster som boede på klosteret om jeg ville tage Fjummer i vinterpleje, da hendes mor i november fremviste endnu et kuld og Fjummer derfor stod helt alene nu hendes bror var væk. Hun blev taget ind og testet og var heldig mine 2 hankatte tog godt imod hende, og hun endte med at flytte kronisk ind. Da jeg fik Fjummer var hun MEGET sky, men langsomt byggede vi et tillidsbånd op. Da jeg havde haft hende lidt tog jeg et sats. Prøvede at tage hende med på en udstilling da hun var typen der søgte tryghed og ikke angreb, planen var hun bare skulle hygge i buret sammen med min gamle(nu afdøde:( ) kat Artig,som hun elskede og var meget tryg ved. Hun tog det dog imponerende roligt så havde hende op til dommeren, der håndterede hende så fint. Vi prøvede så at være afsted nogle gange hver gang med den aftale at havde hun ikke lyst kunne hun hygge sig i buret med Artig. Blev aldrig nødvendigt at trække hende fra bedømmelse og hun blev mere og mere tryg ved folk.Vi tog på en del hobbyudstillinger sammen og det gik rigtig godt en masse folk var ovre og nusse med hende. Så prøvede vi her for nogle år siden en Tica udstilling. Det gik faktisk godt, anden gang hun var med viste hun sig pludselig som en rigtig showkat og tog 7 første pladser ud af 10 mulige. Er simpelhen så stolt af min lille forsigtige Fjummer er blevet så selvsikker og hold op hun hyggede sig. Nu går hun altid afventende rundt når jeg pakker udstilling tasken og kan godt se hun meget gerne vil med ud og hygge med mig.Hun har altid været bange for nogle mænd, da hun for nogle år tid siden kom over på barf, tabte hun endelig det ½ kg overvægt hun havde lidt under i mange år. Dette "synliggjorde" en gammel skade; det nederste ribben er skubbet op under det næste. Dyrlæge mener det er meget sandsynligt det er et gammelt brud. Da Aalborg kloster ligger meget tæt på Jomfru anes gade, har hun nok mødt en dum fulderik:( Idag med mange års udstilling træning er hun dog ved at være tryg ved de fleste mænd igen. Fjummer er min lille stolthed og elsker hende over alt på jorden, er glad for skæbnen gjorde hun blev min kat, selvom det var under triste omstændigheder.

Jeg er frisk på en udfordring ;)
Kommentér på:
Huskat RW SGM Fjummer
Annonce