{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hellig Birma Pifuni´s Harry [ Himmelkat] 2012

1.554 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Pifuni
Kvinde | 51 år | Oprettet: 18. jun 2009


Hellig Birma Pifuni´s Harry

Fødselsår:
2012
Temperament
Utrolig kælen og legesyg (som så mange andre killinger) han miaver hele tiden, det kan betyde : "Nus MIG!", "Giv mig mad" , "Se på MIG" og meget andet.

kommer og vækker om morgenen og vil putte under dynen. mmmm...dejligt!
ikke bange for noget (andet end støvsugeren) han udfordere de voksene til brydekamp. Han er en rigtig putter og han spinder meget højere end de andre (og han gør det hele tiden)
Tricks
Stævner
Han var på udstilling i Tune i september 2013. Han fik ex1, CAP. Han klarede det utroligt godt da han havde vendet sig til det :-)
Hans anden udstilling : ex1, Cap
3 udstilling : Han er nu Premier da han fik ex1, Cap
4 udstilling : Han blev nr. 1 dermed CAPIB
Stamtavle
Ja

Mor: Pimasanos Coco
Far: Chiangmaus Gersimi

Han er SBI d, rødmasket
Køn
Kastrat
Beskrivelse
Harry er en utroligt dejlig killing, og han er god til at aktivere sig selv, men når han ikke kan er det som regl "storesøster" Emily på 1½ år der får en tur. Ellers Alma, og han kan finde på at tage mor eller Brandy men der ikke lige er nogle der gider. hvis der ikke lige er en kat der er klar på at lege må vi mennesker stå forskud, men det er selvfølgelig også hyggeligt :-) . Han har også fået en legekammerat ud af naboens (mine svigerforældres) Fnug (de leger indenfor)

Han er SBI d, rødmasket Hellig Birma. Han er født den 24/10-2012. Han vokser meget stærkt og kommer nok til at blive en ordentlig bamse... Jubii! lige fra han var ca. 6 uger har han foretrukket Royal Cainn maincoon voksen foder. Det så meget komisk ud med den lille der prøvede at spise de store stykke fra de voksenes skål i køkkenet men det var det han ville have og ikke killinge foderet :-)
Kommentér på:
Hellig Birma Pifuni´s Harry
Annonce