{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Huskat Lucifer 2015

505 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Gitte K
Kvinde | 48 år | Oprettet: 1. apr 2016


Huskat Lucifer

Fødselsår:
2015
Temperament
Gal navnet passer til den
Tricks
Stævner
Stamtavle
Køn
Hankat kastereret
Beskrivelse
Hittekilling. Fundet alene ca 2 uger gammel opflasket af mig og datteren. Kastereret
Hader at være alene. Nusser og bider på samme tid. Angriber hunden bagfra der intet gør.
Har kradsetræ
Kommentér på:
Huskat Lucifer
  •   3. apr 2016 En hund kan jo desværre ikke lære en kat kattesprog smiley
    Puhhh den der med at lære ham ikke at hoppe p den er svær, men det er jo egentligt samme princip som med at lære ham at borde er no-go, du må sige nej hver gang, men faktisk helst inden han hopper op, lige når du ser han vil sætte af og hvis du så med en flad hånd kan forhindre afsættet, altså ligesom sætte hånden op i springretningen, så vil det være bedst.
    Ellers må jeg anbefale dig at oprette en tråd for at få råd, der er mange der kan hjælpe dig herinde..
    og så syntes jeg det er trist der stadig er dyrlæger som ikke ha forstået budskabet om at en kat er bedst til at opfostre en kat...


  •   3. apr 2016 Da jeg fandt ham tog jeg ham til dyrlægen. Der spurgte om jeg ville flaske ham op så han havde en chance.
    Han er ved at lære ordet nej. For hvis han hopper op på bordet siger jeg nej. Og har også i perioder brugt vandsprøjte. Men hvad gør man når der kommer gæster og han springer op ad dem som en hund bare med klør.
    Han har ikke været hel alene han har haft en hund at se efter.

    Nuhr han er bare i hygge nusse humør i dag.


  •   3. apr 2016 Gitte
    Det er desværre ærgerligt at du ikke må have mere end en kat, for ja en om placering er ikke optimal når han har det sind, det er nemt at være bagklogskabens men det i bakspejlet så burde du have fundet en ammemor til ham i stedet for at opflasket ham når du ikke selv i forvejen havde en voksen kat til at opdrage.
    Din tanke med at opflasket var godhjertet men desværre er Vi mennesker bare ikke nok til at lære killinger de basale ting, hvilket er årsagen til loven om at killinger skal være ved deres mor til de er 12 uger.
    Jeg håber for dig at du får rigtig lang tid med Lucifer for han er en fin kat, og man bliver jo knyttet til de små pelsbolde særligt når man har haft dem siden de var små, men vær realistisk hvis han skulle blive for vild selv mod dig, så giv ham fred for så trives han ikke og hans sind er for skadet til han kan reddes, hvis han er indekat kan det måske hjælpe at give ham lov til at komme ud hvis det er en mulighed, så han kan komme af med noget energi.
    Hvis du har brug for råd til diverse ting så tøv ikke med at oprette en tråd og spørge, mange herinde har erfaringer med katte med vanskeligt sind, som sagt du redde ham i bedste mening og nogle gange går det godt andre gange knap så godt, desværre lærer man det på den hårde måde.
    Jeg siger det bestemt ikke for at slå dig oven i hovedet men i et forsøge på at forklare og hjælpe både dig og katten.


  •   2. apr 2016 Heidi.
    Jeg må ikke have mere end et dyr hvor jeg bor. Så i starten ville jeg bare flaske ham op og så finde et hjem til ham. Men når han er så vild. Har min eks overtaget vores fælles hund. Har svært at give ham videre med det temperament han har.
    Og så at han er knyttet til mig.


  •   2. apr 2016 Velkommen

  •   1. apr 2016 Velkommen

  •   1. apr 2016 Velkommen

  •   1. apr 2016 Denne kommentar er givet i bedste mening...
    Udfra det du beskriver så er det desværre klassisk adfærd for en kat der ikke har lært katte sprog, hvilket den jo heller ikke har når du har opflasket den fra den var 2 uger.
    Hvis du ikke har andre katte så vil jeg faktisk anbefale dig at anskaffe en kat mere, for adfærden bliver kun værre med alderen når den ikke har en artsfælle der siger fra og evt giver lidt opdragelse, ved ikke om opdragelse fra artsfælle er for sent, men du risikere en kat med aggressiv adfærd.
    Som sagt det er blot et venligt råd før det eskalere.



  •   1. apr 2016 Velkommen

  •   1. apr 2016 Hvor er han køn

  •   1. apr 2016 Velkommen

Annonce