{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Huskat Mini 2016

457 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Simone F
Kvinde | 29 år | Oprettet: 26. jun 2009


Huskat Mini

Fødselsår:
2016
Temperament
Kælen, sød, gør ingen fortræd.
Tricks
Kommer når man kalder.
Stævner
Stamtavle
Køn
Steriliseret hunkat
Beskrivelse
Mini er en neutraliseret hunkat, som der ikke kendes en præcis fødselsdato på, da hun var en herreløs kat, som blev taget ind. Hun er sat til maj 2015.

Mini er sød og meget kælen! Hun skal lige vænne sig til hverdagens lyde og dagligdagens gøremål. Hun er ikke vant til, at der sker så meget omkring hende. Så indtil videre opholder hun sig primært i soveværelset, men kommer ned og kigger til os et par gange om dagen. Hun er stadigvæk bange for hundene, men er vild med Harley. (vores anden kat) og er begyndt at lege med ham.

Hun vejer 4,3 kg.

Hvordan fik jeg Mini?
D. 26/5-2016 døde min fars moster, og for at lette omstændighederne lidt for den afdødes børn, valgte jeg at passe hendes to katte indtil de kunne finde et nyt hjem. Jeg besøgte kattene 1-2 gange om dagen, hvor de fik mad, vand og nus.
Den ene kat var en steriliseret hunkat på 3 år som var nem at håndtere og var kælen.
Den anden kat (Mini) var en fertil hunkat på ca. 1 år. Den afdødes datter valgte at lade katten blevet steriliseret, så hun kunne få et nyt hjem.
Min fars moster tog for ca. Et halvt år siden denne søde kat til sig. Hun fandt hurtigt ud af at det er en hunkat og at den skulle steriliseres, da hun konstant var i løbetid. Men ejeren kunne på ingen måder få katten i transportkassen! Den var iøvrigt ANGST når der kom andre mennesker. Min far besøgte hende jævnligt og har aldrig kunne røre Mini.
Da ejer dør og jeg tager ansvaret for kattene forventede jeg jo at se én kælen kat og én meget bange kat. Idet jeg åbner døren til boligen kom der to meget imødekommende og kælne katte mig i møde. Jeg ringede derfor til min far og spurgte om hun havde tre katte, og han sagde nej. Jeg spurgte ind til størrelse / udseende på kattene og fik bekræftet at det altså er de to katte som er hendes. (begge var indekatte så det kunne ikke have været andres, men jeg undrede mig alligevel!)
Hver eneste dag i de to uger jeg besøgte kattene er begge kommet mig i møde, og den mest kælne har været Mini. Altså den som skulle være angst!
Mini blev steriliseret fredag d. 3/6-2016 og er i dag (d. 14/6-2016) kommet med mig hjem. Hun er stadigvæk kælen og nysgerrig.
Tidligere ejer kunne på inden måde løfte katten eller tvinge/lokke den i en transportkasse. Vi kunne bare tage hende og putte hende i... :-)
Kommentér på:
Huskat Mini
Annonce