{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Huskat Bronya [Himmelkat] 2016

766 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Red Riot
Mand | 30 år | Oprettet: 2. okt 2014


Huskat Bronya [Himmelkat]

Fødselsår:
2016
Temperament
Meget aktiv, fræk og legesyg! Ellers meget venlig og kælen. Hun spinder altid ufattelig højt og rejser halen med et lille krøl på spidsen. Hun er ikke bange for noget som helst, hun lå og spandt i kassen på vej hjem i bilen og lukkede øjnene, og Beretta lod hun sig heller ikke skramme af. Hun klatrer højt op i kradsetræet og er ikke bange for at falde!
Tricks
Hun har ingen tricks, men hun er god til at gøre alle de ting hun ikke må -__- For eksempel pille tegnestifterne ud fra opslagstavlen, hoppe op på spisebordet og stjæle hårelastikker.
Stævner
Ingen.
Stamtavle
Heller ingen. Hun er en huskat :)
Køn
Hunkastrat.
Beskrivelse
Bronya (Ringbronje på Russisk) - Valgt på grund af hendes fine tortie mønster på ryggen og hovedet. Hun er tidligere kendt som "Klara".
Hun kom hjem d. 22/08-2016, og hun er adopteret fra Spøttrup Dyreinternat hvor hun er født og boede med sine to søstre Kia og Karma. Bronya er Beretta's nye legekammerat og Beretta er hendes nye læremester i livet. Jeg håber de sammen kan få glæde af hinanden, selvom Beretta er lidt mopset lige nu. Men sådan vil det jo altid være. Hun var her jo først.
Hun er en vidunderlig lille kat med det dejligste venlige udtryk og hun er fuld af spilopper og har nerver af stål! Hun er ikke bange for at være en rebel og gøre de ting hun ikke må. Også selvom hun har fået skældud for det mindst 10 gange forinden. Suk :P Selvom hun er over 1 år gammel, opfører hun sig stadig som en 3 uger gammel killing. Hun har ingen stopknap. Det er næsten som om hun har en form for ADHD? Ved ikke om katte kan have det. Hun reagerer sjældent når jeg kalder på hende og er ligeglad med at få skældud. Ellers er hun bare fræk af natur, det er ikke til at vide. Hun har i hvert fald meget karakter, hvilket er super dejligt <3
Jeg er kommet meget tættere på hende efter Beretta's død og hun har hjulpet mig med at tage det værste af sorgen. Fik hende som 3 månders og håber hun kan bo her sammen med mig indtil hun bliver gammel og grå C:

Bronya desværre blev aflivet d. 31/3-2022. efter hun testede positiv for Felin Infektiøs Peritonitis (FIP)
Dette er en sjælden mutation af corona virus (Ikke covid-19!) som findes i 80% af alle katte.
RIP Bronya, du vil altid blive i vores hjerter ??
Kommentér på:
Huskat Bronya [Himmelkat]
Annonce