{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Huskat Zoe 2016

476 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Mareike
Kvinde | 34 år | Oprettet: 29. okt 2006


Huskat Zoe

Fødselsår:
2016
Temperament
Livlig og nysgerrig.
Tricks
Stævner
Stamtavle
Ukendt
Køn
Hunkat
Beskrivelse
Bette missen var blevet afleveret oppe hos min bror af en politibetjent, efter at denne havde fundet hende oppe ved vejen, for enden af hans indkørsel.

To dage senere (søndag) da jeg var ude at besøge ham, tog jeg dog så bette pigen med hjem. Vi kørte med det samme forbi en dyrehandel og købte killingemælk og foder med hjem.

Det var spændende at lade hende møde mine to andre katte. Hunkatten, Bob, blev til en start lukket ud, så det kun var hankatten der skulle møde lille Zoe først.
Felix er jo bare den perfekte missemor - her to dage senere accepterer han hende fuldt ud, og bliver ikke længere forskrækket, når hun smyger sig om benene på ham.
Hans måde at lege på er dog stadig en anelse for voldsom for hende.

Bob derimod er stadig noget reserveret. Hun hvæser og knurrer dog
ikke af Zoe i samme omfang mere, og de kan også af og til hilse civiliseret på hinanden.

Vi var kort forbi dyrlægen i går, mandag, hvor hun blev skudt til at være knap 4 uger gammel.
Vi fik ormekur med hjem, men ellers er hun fin og sund.

_______________________________

Vægt:

18. september
398 gram

20. september
444 gram

25. september
638 gram
Kommentér på:
Huskat Zoe
  •   16. jan 2017 Hvor er hun smuk! Sender lige en "høj" afsted smiley

  •   6. nov 2016 Tak for jeres søde kommentarer smiley
    Og ja, jeg kunne ikke klare tanken om bare at lade killingen ligge (for selv hvis missemor stadig var i live, havde betjenten jo taget killingen med sig. Ergo ville missemor ikke kunne finde hende igen).

    Jeg tog beslutningen om at tage hende med hjem, vel vidende om, at hvis hun ikke kunne trives med mine to andre katte, skulle vi finde en plejefamilie (med en missemor og evt andre killinger).

    Min hankat på 7 tog dog lille Zoe til sig med det samme - fra dag 1 legede de med hinanden og lå og puttede sammen.
    Hun udviklede sig fint og virkede ikke til at mangle noget.

    Nu bliver Zoe 10 uger gammel på tirsdag og hun stortrives smiley Hun vokser helt vildt i øjeblikket, og er stadig den mest livsglade lille killing jeg længe har set smiley


  •   23. sep 2016 Susanne, det er bestemt heller ikke det jeg påstår, forstå mig ret smiley
    Men når alt skal være er det da bedre den er endt et kærligt sted med andre katte når nu der ingen missemor var, og den kunne have endt med at dø af sult eller lign.:)


  •   22. sep 2016 Nej men det betyder ikke at katten ikke kan få et godt liv alligevel, og skal ligge og dø istedet

  •   22. sep 2016 INTET erstatter en missemor og søskende.

  •   21. sep 2016 Susanne, nu kommer det så lige an på hvordan katten bliver opfostret. Uden andre dyr, ja, så kan de måske udvikle adfærdsproblemer, men man kan tydeligt se at denne killing har hele to andre katte at vokse op med. Jeg synes bestemt det er en heldig killing. Dermed sagt synes jeg da stadig det er synd for den at den ikke har sin mor som den har så meget brug for, men når den nu ikke har det synes jeg da det er et fint alternativ til et liv. Selvfølgelig vil der altid være ting der kunne være bedre, men jer synes slet ikke det lader til at denne killing har det skidt smiley

  •   21. sep 2016 Velkommen

  •   21. sep 2016 Syntes det er en rigtig go gerning, du har gjort for den lille mis, min store kat Musse, blev funde af mine kusiner på min onkel og tantes gård, da hun var en meget lille killing, moderen havde forladt kuldet og Musse var den eneste overlevende, hun var også næsten død af sult, og kulde da de fandt hende, så tog mine bedsteforældre hende med og flaskede hende op, nu 8 år efter lever hun i bedste velbefindende hos mig, min kæreste og Guddi vores anden mis, og hun er en rigtig hyggetrold, hende er der ikke noget i vejen med, men ja det var da synd at hun ikke kunne vokse op med hendes missemor og søskende, men hun har det rigtig godt, ingen grund til at hun ikke skulle få en chance dengang Alt andet ville ha været hjerteløs og vi har rigtig meget glæde af hende og det samme har hun af os smiley

  •   21. sep 2016 Bekendtgørelse om overdragelse af kattekillinger

    I medfør af § 11, stk. 1, og § 28, stk. 5, i dyreværnsloven, jf. lovbekendtgørelse nr. 1343 af 4. december 2007, som ændret ved lov nr. 499 og 500 af 12. juni 2009, fastsættes følgende:
    § 1. Med bøde straffes den, der sælger eller på anden måde overdrager eller køber eller på anden måde erhverver kattekillinger, hvis levering af kattekillingerne sker, inden de er 12 uger gamle. På samme måde straffes den, der fra udlandet indfører kattekillinger, der er under 12 uger gamle.
    Stk. 2. Reglen i stk. 1 finder ikke anvendelse, når der er tale om en samlet overdragelse, erhvervelse eller indførsel af moderdyr og killinger, eller når moderløse killinger indleveres til dyreinternater eller overdrages til en ammekat.
    § 2. Justitsministeriet kan meddele dispensation fra denne bekendtgørelse, hvis hensynet til moderdyrets og killingernes velfærd taler for det. Dispensationen kan gøres betinget af nærmere angivne vilkår.
    § 3. Bekendtgørelsen træder i kraft den 15. november 2009.
    Justitsministeriet, den 29. oktober 2009
    Brian Mikkelsen
    / Cristina A. Gulisano


  •   21. sep 2016 En ekstra chance for hvilket liv?

    Rigtig mange vokser op og får adfærdsproblemer.


  •   21. sep 2016 Velkommen

  •   21. sep 2016 Til jer der taler om lovgivningen.
    Nogle gange sker det at killinger bliver efterladt, længere er den simpelthen ikke. Sådan var det også med min kat da vi fandt hende for 17 år siden smiley
    I skal da bare være glade på killingens vegne og glæde jer over at den har fået en ekstra chance i livet, og at den lader til at være røget i de rigtige hænder smiley


  •   21. sep 2016 Velkommen smiley

  •   20. sep 2016 Velkommen

  •   20. sep 2016 Velkommen til den lille mis smiley

  •   20. sep 2016 Velkommen

  •   20. sep 2016 Lovgivningen er soleklar. INGEN killinger må formidles videre, når de er under 12 uger, med mindre det er til en ammekat eller en uddannet plejer.

  •   20. sep 2016 Hvis du læser teksten Susanne, vil du kunne se hvorfor hun er kommet "hjemmefra" i så tidlig en alder.

    I lovgivningen står der intet decideret om hittekillinger.
    Men hvis vi nu siger at jeg har fået den overdraget før den var 12 uger gammel (betjenten egentligt først) .. hvad var alternativet så ikke? At den var blevet kørt over, eller var død af sult/tørst? Jeg kan først tale fra da jeg tog den med mig, og jeg er sikker på at den ville være omkommet af sult hvis ikke jeg havde trådt til. Det er for sent nu til at gisne om, om mor katten ville være kommet tilbage til den - det satte politibetjenten en stopper for, da han tog den med.


  •   20. sep 2016 Hun er vist ikke gammel nok til at komme hjemmefra.

    Har du læst op på lovgivningen?


  •   20. sep 2016 Velkommen

Annonce