{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Huskat Mille 2016

543 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Qvinden28
Kvinde | 36 år | Oprettet: 3. sep 2016


Huskat Mille

Fødselsår:
2016
Temperament
Mille er en meget forsigtig kat, og hun kan godt være lidt bange for pludselig bevægelser, og høje lyde.
Dog når hun føler sig tryg i sine omgivelser, og hos de personer hun lærer og kende, så er hun verdens største kælepot.
Tricks
Ingen
Stævner
Ingen
Stamtavle
Nope
Køn
Hun kat, men skal snart steriliseres..
Beskrivelse
Historien om Mille :-)

Mig og min x kæreste havde fået en kat fra Hjallerup Dyreinternat sommeren 2016, men desværre stod det hurtigt klart for specielt mig at noget var helt galt. Pipsen som katten hed, virkede agressiv og frustreret og til tider nedstemt. Jeg blev ved med og holde på at noget var galt. Og til sidst blev der taget røntgen billede af pipsen s ryg og hale. Og hun havde desværre et brud mellem ryggen og haleroden, som gav hende smerter.
Vi kontaktede Hjallerup Dyreinternat, og i samråd med dem blev Pipsen aflivet :'( . Internatet var rigtig flinke og søde i det her forløb og vi fik pengene igen for Pipsen. Noget vi slet ikke havde regnet med. Men det viste sig at Pipsen havde været ude hos en anden ejer et par mdr før vi købte hende og hun kom tilbage pga agressivitet, og da Pipsen i en mdr ikke havde vist agressivitet hos internatet valgte de at hun var klar til adoption. Så hun har haft ondt længe desværre :-(

Vi havde jo så fået en killing Lulu, samtidig med Pipsen og da Pipsen så blev aflivet gik der ikke mange dage før Lulu savnede en og lege med. Så vi kontaktede en privat udenfor Hjørring, og vi var ude og se Mille.
Da vi kom derud og vi så huset udefra, var vi parat til og kører igen, men vi blev enige om at uanset hvad ville det her blive et medlidendheds køb, det vidste vi inden vi gik indenfor.

Ejerne var ved og renovere huset og det lignede lort!! Virkelig!
Der var to store hunde, og Mille og Mille s mor og desværre havde Mille s mor allerede fået et nyt kuld killinger nogle få dage inden, og Mille var på det her tidspunkt 1/2 år gammelt.. Mille lå på en stol da vi kom ind og ejer sagde at moren gad bestemt ikke Mille længere MEN at Mille lagde sig hos killingerne når moren gik for at gå en tur udenfor. Det synes jeg virkelig var sødt!

Ejer fortalte at de alle dyr havde fået loppekur nogle dage inden og vi ville få mad med til Mille de første dage..
vi skulle give 200 kr for Mille.

Vi var begge skeptiske, nogle alarmklokker ringede! Men jeg kunne ikke lade være, Mille skulle ikke leve i det rod og møg, ejer elskede sine dyr, slet ingen tvivl der, men omgivelserne var bare ikke dyrevenlig.

Vi tog Mille med i transport kassen, og kørte hjem. Og Mille var forståeligt meget bange resten af dagen, dog begyndte mig og min x og klø og det gjorde Lulu os ret hurtigt, Mille virkede ikke så irriteret. Næste morgen, havde jeg fået nogle bid, og jeg sagde til min x at jeg ville tage Mille med ud på badeværelset for at tjekke hende grundigt, og jeg fik seriøst et chok! Hun var fuldstændig levende! FULDSTÆNDIG! Da jeg kælede for hende på badeværelset røg der lopper af hende , i flere grupper.

Jeg gik i panik og vi styrtede op i maxi zoo og købte for 500 kr shampoo, loppe middel, loppe spray til huset osv!

Og da vi kom hjem fik hele huset (3 etager , SÅ skønt), hele turen, Mille fik loppe kur og det samme gjorde Lulu selvfølgelig. Da vi tjekkede Mille en halv time efter loppe midlet var kommet på hende, var badeværelset gulvet fyldt med lopper der lå og kæmpede for deres liv, aldrig havde jeg set noget lignede.
Jeg valgte simpelthen og vaske Mille , for det der var simpelthen synd!!! Os selvom
Jeg godt vidste at loppemiddel så ikke virkede men det andet var synd! Mille var levende af lopper!! Og der røg bare flere og flere lopper af. Overraskende nok tog Mille badet rimelig venligt!

Vi fik støvsuget og sprøjtet overalt! Og efter 5 dage gjorde vi hele turen igen og begge katte fik ny loppekur!!

7-9-13 har Mille kun 1 gang siden haft lopper og det var hurtigt ovre med loppemiddel og en rengøring.
Men jeg glemmer aldrig det syn!

Mille blev også en helt andet kat i den første uge, hun var slet ikke så nedstemt og trist som da vi mødte hende hos ejer, og som hun var første døgn hos os.

Jeg skrev os en besked til ejer dagen efter vi havde hentet hende, og hun svarede bare at det kunne hun ikke forstå for hun havde givet dem noget imod det, men det her viser bare at huset også skal have turen' og når de var ved og renovere har de i hvert fald ikke gjort huset grundigt rent...

Sommetider når Mille bliver mystisk i perioder, mener min x også at det er pga hendes fortid hos tidligere ejer, eller at det er fordi hun er meget sensitiv...
måske han har ret...
Men den oplevelse med Pipsen har os bare sat sig fast i mig, og jeg vil hellere tjekke en kat for meget end en gang for lidt ....

Tak fordi i læste med :-)
Kommentér på:
Huskat Mille
Annonce