{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Blanding af racer Beast 2016

358 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Nadia & Misserne
Kvinde | 22 år | Oprettet: 23. apr 2012


Blanding af racer Beast

Fødselsår:
2016
Temperament
Beast er utroligt kælen - Når hun vil være det. Så spinder hun og putter. Men andre gange vil hun bare på eventyr, og så skal hun altså ikke pilles ved. ;)
Tricks
Ingen.
Stævner
Ingen.
Stamtavle
Halv Maine Coon. Faren er ukendt, men man regner med at det er avlers nabos kat, og også fra ham hun har fået farven.

Mor hedder Happy og er en hvid Maine Coon med blå øjne.
Køn
Hunkat.
Beskrivelse
Da vores dejlige og elskede hanmis gik bort i sommeren 2016, gik jagten i gang på en ny mis. Vi gik dog i stå, for alt bliver jo desværre sammenlignet med den gamle mis, og han var bestemt en éner.
Nå, men vi kiggede på internater, på salgssider, hos avlere og vi tjekkede forskellige racer ud. Men intet fandt vi, så vi stoppede med at lede.
Et par måneder senere får min mor så fortalt af sin samarbejdspartner, at de har en Maine Coon, der skulle have et ups kuld, og moderen var den smukkeste hvide hunkat med blågrå øjne. Vi sagde så, at der ville vi gerne have en baby fra, og min mor ville specielt gerne have en hvid, hvis der kom sådan en.
Starten af november blev vi inviteret hjem til at se nyfødte killinger, og her var der 2 smukke hvide hunkillinger og en mørk hun. Min mor insisterede på at få en hvid, men jeg havde allerede forelsket mig i den mørke. Så sådan blev det, og d. 8. Februar hentede vi Beast hjem.

For hver dag hun er her, falder vi blot mere og mere for hende. Hun har den skønneste personlighed og knytter sig helt utroligt. Hun bliver næsten lige så glad for at se os, som vores hund gør, og hun mjaver altid, når hun ser en. Hun er en rigtig nussetrold, der ofte spinder kælent når hun bliver nusset. Hun er meget eventyrlysten og legesyg, og når hun er ude at udforske gider hun altså ikke alt det nusseri. Når hun til gengæld er træt kommer hun stormende op i sengen til dig, og lægger sig helt op ad dig, inden hun falder i søvn.

Vi glæder os til forhåbentligt en masse fremtidige år med denne dejlige personlighed.
Kommentér på:
Blanding af racer Beast
Annonce