{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Blanding af racer Fiona 2014

504 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Bettina L
Kvinde | 53 år | Oprettet: 14. mar 2017


Blanding af racer Fiona

Fødselsår:
2014
Temperament
Fiona er en rigtig kat. Hun er HELT sin egen - og vi helst kun det hun selv vil.
Hun er kælen og spinder, hun hopper op af hundene for opmærksomhed og så kan man fører lange samtaler med hende.
Når vi går tur med hundene, så følger Fiona med. Kommer hun for langt bagud, så kalder hun. Møder vi andre hunde så forsvinder hun, men når de går, så sætter hun sig demonstrativt på stien og kikker efter dem, som om, "det er mine".
Tricks
Stævner
Stamtavle
Køn
Hun kat - dronningen
Beskrivelse
Fiona er fra et internat. Hun kom forkommen og tynd ind en aften, og om natten fødte hun 4 killinger. Jeg havde hende i pleje sammen med hendes killinger, desværre døde to af killingerne få uger gamle, trods forsøg på at hjælpe dem. Den lille familie boede på min store datters værelse, og da killingerne blev stører, begyndte Fiona at sove sammen med min datter i hendes seng.
Da killingerne var store og gamle nok- samt de alle tre trives rigtig godt, kom de alle retur til internatet, så de komme blive klar til formidling. Mens killingerne hurtig kom videre, trak Fiona sig ind i sig selv. Hun nægtede at spise, bed og kredsede hvis nogen nærmede sig.
Da jeg arbejder på internatet, og efter nogle dages fri hørte dette, ja så satte jeg mig ind til Fiona. Kort efter kom hun frem og spiste spindende af min hånd - behøver jeg sige hvorfor Fiona nu bor hos os - på trods af at vi ikke skulle have kat ;)
Kommentér på:
Blanding af racer Fiona
Annonce