{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Huskat Sille - Silver [ Himmelkat] 1993

774 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Bjarke H
Online
Mand | 40 år | Oprettet: 25. jan 2016


Huskat Sille - Silver

Fødselsår:
1993
Temperament
Hun var en meget normal kat lidt sky over for fremmede, men meget tillidsfuld over for de mennesker som hun kendte.
Tricks
Hun kom når man kaldet på hende, mener også der var flere ting, men det er efterhånden længe siden så de er desværre glemt.
Stævner
nej
Stamtavle
nej
Køn
Hun
Beskrivelse
Sille betød meget for mig og min mor, vi fik hende da jeg var 10 og havde hende 19 år frem, efter jeg flyttede hjemme fra var hun i parioder hos mig og nogle hos min mor.
Hun hed oprindeligt Silver, men det blev igennem årene til Sille, som også var det navn hun lærte at reagere på når man kaldte på hende.

Hun var ude kat i de første mange år hvor hun også nået at få kuld killinger inden hun blev neutraliseret, på hendes ældre dage blev indedørs lejligheds kat, som hun også trivedes godt med.

Hun hoppede på et tidspunkt ud af et vindue fra vores stuelejlighed på Frederiksberg og var væk næsten en måned, men en dag da vi næsten havde opgivet at få hende tilbage, stod hun meget tynd/ afkræftet og miavede / peb ved gadedøren, efter en masse vand/mad og nogle dage til at komme sig i var alt normalt igen, vi fandt aldrig ud af hvor hun havde været, men havde en teori om hun måske havde været lukket inde et sted.

Hun endte sine dage da hun var omkring de 19 år, efter hun fik en svulst under det ene øje, hun havde ikke smerter mente dyrlægen men det ville brede sig, så der var ingen anden løsning grundet hedes fremskreden alder, hun havde et langt og godt liv, men bliver stadig helt trist ved at skrive dette.

Tænker indimellem stadig på hende, og er en del gange kommet til at kalde Lilla for Sille når jeg kalder på hende selv om det en del år siden hun var her, Sille var en dejlig kat :)

Nu fandt jeg nogle billede som desværre ikke alle sammen er så gode, men tænkte at jeg oprette hende alligevel og håber I vil tage godt i mod hende her på siden :)
Kommentér på:
Huskat Sille - Silver
Annonce