{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hellig Birma Chicabee Final Furball (Nelli)~*Himmelkat*~ 2008

805 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Rikke H
Kvinde | 39 år | Oprettet: 12. dec 2016


Hellig Birma Chicabee Final Furball (Nelli)~*Himmelkat*~

Fødselsår:
2008
Temperament
Sød og nem men stadig meget legesyg:-)
Tricks
Stævner
Stamtavle
Ja men skal lige have den fundet frem:-)
Køn
kastrat
Beskrivelse
Chicabee Final Furball går dagligt under Nelli. Han er mindre og knap så lang håret som sin bror Sjokke, men lige så kærlig<3 Han kan godt lide at fræse rundt i huset lige pludselig og han elsker at finde nye steder at sove, så vi tror han er blevet væk;-)
Når Nelli bliver kælen, forlanger han din opmærksomhed, der er intet at gøre hvis det lige netop er dig som hans kærlighed falder på!
For to måneder siden opdagede vores dyrlæge under en rutine tandrensning at, han dsv lider af en sjælden genetisk sygdom i tænderne. Det starter med huller i tænderne og senere bliver tandrødderne til knogle og de knækker af:,( Så vi tog beslutningen at få alle ramte tænder fjernet så i dag har han kun sine hjørne tænder og de små forreste tilbage men det trives han allerede fint med:-) MEN det var en meget hård omgang at komme igennem:-(

Nelli blev mere og mere syg efter at han mistede sin bror så kun 1 år senere måtte vi tage afsked med ham også:'-( han var hårdt ramt af pancreatitis og stressede helt vildt over at skulle have medicin og komme til dyrlægen så det var ikke fair overfor ham.
Kommentér på:
Hellig Birma Chicabee Final Furball (Nelli)~*Himmelkat*~
Annonce