{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hellig Birma Linnea´s Cherrié 2002

1.506 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Rikke W
| 45 år | Oprettet: 13. jun 2006


Hellig Birma Linnea´s Cherrié

Fødselsår:
2002
Temperament
Sød, nysgerrig og en lille smule forsigtig. Og så er hun den aller mest snedige kat jeg kender. Der er intet i verden hun ikke kan regne ud.

Vildt dejlig, men gider ikke alle og enhver - hun er virkelig MIN kat og ingen andres. Man skal fortjene hendes kostbare tid - hun er ikke en kat der bare lige kommer og slænger sig - det skal være på hendes præmisser. Men når hun så kommer til en, så er det bare det skønneste.
Tricks
Hendes bedste trick er nok at få hele verden til at tro at hun er en bange-mis, men når der er "fare på færde" så er det altid hende der går forrest. Man er vel mere nysgerrig end man er bange !! ;o)

Stævner
Nej, det er vi ikke gearet til.
Stamtavle
Ja :

Far : S*Backkara´s Simson
Mor : Sophisticated Lady Junic
Køn
En dejlig tøs
Beskrivelse
Cherrie er min lille blåmaskede tøs. Hun er nok bedst kendt som husets diva, prinsesse og kommandantinde. Hun har det der udtryk der gør at man flintrer og farer rundt for at holde hende glad og tilfreds..... OG der skal meget til !! Man er vel en prinsesse.... Men hun er jo også husets eneste kvindelige kat og med 2 fyre er man nødt til at være lidt krukket ind imellem.

men hun ER den sødeste, smukkeste og sjoveste lille tøs. Hun finder altid på så mange underholdende ting. Det er hende der opfinder alle de gode legesager og hende der finder alle de gode steder at putte - alle de andre imiterer hende til punkt og prikke - super underholdende.
Kommentér på:
Hellig Birma Linnea´s Cherrié
Annonce