{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Huskat Grev Axel <3 2006

1.514 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Linea S
| 32 år | Oprettet: 29. nov 2004


Huskat Grev Axel <3

Fødselsår:
2006
Temperament
En værre lille charmetrold, og ved lige præcis hvad den skal gøre for at gøre sig bemærket. Livlig, men også en kælepot.
Tricks
Kattebakken, spise, sove, lege .. Hvis man kan kalde det tricks ;)
Stævner
Ingen.
Stamtavle
Ingen.
Køn
En lille han. Tror han bliver rigtig flot når han vokser op (:
Beskrivelse
Grev Axel tror han ejer hele huset. Og selv min hund, Fido, har den styr på. Det faktisk helt utroligt, så tolerant min hund er. Han vender sig blot om, eller hopper ned af sofaen når Axel kommer og vil have opmærksomheden eller vil sove der oppe.

Han er en værre krutugle, og jeg tror også jeg ved hvorfor. Han får meget mad, og er så mad glad. Har aldrig haft en killing der har spist så meget! Jeg glæder mig til at veje ham, og det gør jeg imorgen, Søndag d. 22 oktober. Så må vi se hvad han vejer, også bliver der en lille dagbog om hvor meget den bette tager på. Men tror allerede han har fordoblet sin vægt på de dage han har været her.

Vi faldt over ham ude på en gård, hvor jeg har min hest. Han fulgte altid efter mig, og gav ham tit mad. Også viste jeg ham til min mor, og hun var jo helt betaget af ham, og fik vidst et falsk indtryk af ham - som en rolig og artig lille kat. Næh nej, han er rigtig livlig, og bider i alt. Men sammetid rigtig charmerende, det ville være en skam at undlade dét.

Han hader at blive vækket, når han fx. ligger på min mave og sover, mens jeg ser TV. Så brokker han sig rigtig, og snakker længe efter. Ja, den kat snakker sgu meget. Og brokker sig. Men den mis kan jeg sgu ikke undværre, han har fået en plads i mit hjerte, det er helt sikkert <3

Sidst opdateret: 21 oktober 2006.

- Der kommer snart en vægt dagbog, eller hvad man kan sige -
Kommentér på:
Huskat Grev Axel <3
Annonce