{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Blanding af racer Miko - 2006-2011 2006

4.814 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Pernille H -  .
Kvinde | 49 år | Oprettet: 23. jul 2006


Blanding af racer Miko - 2006-2011

Fødselsår:
2006
Temperament
Kærlig og legesyg - Meget hengiven overfor sine mennesker - Havde det i starten lidt svært med sin nye "lillesøster", men søger nu hendes selskab konstant. Har et blidt og godt temperament, opsøger såvel sine mennesker som lillesøster.
Miko er vores "hyler", han har lyd på stort set alt, han foretager sig, når han går på trappen, når han undres, når han er sulten, gerne vil have opmærksomhed etc....

Giver højlydt udtryk for utilfredshed, når han kører i bil.

Hvis han vågner alene i et rum, tror han sig forladt af alt og alle, derfor hyles og skriges der, indtil man kommer løbende.
Tricks
Dygtig til luftning i sele. Kan kluntet mave sig igennem enhver persienne. Endvidere sover Miko gerne liggende på ryggen med alle fire ben i vejret.
Stævner
Stamtavle
Ingen
Køn
Han
Beskrivelse
Født 9. februar 2006. Mor er perser. Noget mere "tung" end lillesøster, men prøver ufortrødent at holde trit med en hyperaktiv norsk skovkattekilling.
Miko kom til os som en lille killing, men har vokset sig stor og stærk.

Miko følger sine mennesker overalt. Var først lidt utryg ved sit nye hus, men virker nu godt tilfreds med de mange kvadratmeter.

Miko er 23. juni blevet neutraliseret.

max. vægt 5,3 kg (17/10-07)

Miko er købt hos en kattehandler i Fjerritslev, vær på vagt hun sælger både "persere" og er nu ved at anskaffe sig birmaer til videre produktion. Skriv til mig privat og jeg advarer gerne mod denne tarvelige person. Miko blev solgt som værende ægte perser, ja, det kan vi vist godt blive enige om, at han ikke er! Herudover er han vokset op under kummerlige forhold og er blevet en meget eksklusiv kat på grund af dyrlægeregninger, sidste gang kostede det 7000 kr, men det er langt fra det eneste udlæg, der har været på den konto.

Miko fik i en længere periode lykkepiller og det havde en rigtig god effekt i lang tid. Efter jeg begyndte på arbejde igen ovenpå barsel, blev han desværre mere og mere stresset og vi var enige om, at det var det rigtige at lade ham sove. 27.06.2011 sov han ind i arnmene på Lars. Sov sødt lille skat.
Kommentér på:
Blanding af racer Miko - 2006-2011
Annonce