{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Huskat Salem

Kr. 800
741 visninger | Oprettet:   

Denne annonce er ikke længere aktiv.
Se tilsvarende annoncer på markedspladsen.
Se søgeresultat


Fødselsår:
2017

Salem er reserveret til den 14 februar


Salem er en lille kat født af en kat uden ejer, og ville formenligt blevet aflivet, da området har for mange katte, derfor har han på denne måde fået en ekstra chance, og vi håber nogen vil give ham et hjem. Han er nysgerrig men lidt forsigtig. Men elsker at lege.. Han sælges neutraliseret 2X vaccineret og øremærket, han registreres på ny ejer i katte registret.
Han har også fået ormekur og loppekur/lusekur.
Salem kan ikke lide at vare på gulvet, han bliver bange hvis man prøver at tage ham op fra gulvet, det er derimod ikke noget problem hvis han selv er højre op, så nyder han det. Og elsker at blive nusset med. Måske skyldes det at han som killing blevet jaget af f.eks måger. Det vil kræve lidt tid inden han forstår at ikke alt oppe fra er farligt. Han vil kræve et kradsetræ af sin nye ejer, og gerne høje plaser generelt. Vel oppe må man gerne både løfte og kæle Salem, kradsetræt er hans, ret ligegyldigt om nogen anden var der først, han er vant til andre katte, men vi rekomenderer et hjem uden katte i forvejen, og højst en kat mere. Det stresser Salem meget om der er for mange katte. Er han alene bliver han tryggere og en spinner højt og elsker at blive kelet.
Salem leger periodevis meget, og gerne med ting med snor eller fjer.

Vi anbefaler ikke Salem til børnefamilier med børn under 10-12 år. De skal kunde bruge tid med ham og erfaring med katte inden er en fordel.
Bor til pleje på Lolland med kan køres over hele Sjælland og Lolland

Send SMS eller mail, hvis interesseret.

Du kan ikke kommentere på denne annonce.
Annonce