{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Ragdoll Tyson og Ralph

Kr. 4.000
1.750 visninger | Oprettet:   

Denne annonce er ikke længere aktiv.
Se tilsvarende annoncer på markedspladsen.
Se søgeresultat


Fødselsår:
2011

Det er med grædende hjerte, at jeg pga. skilsmisse, er nødt til at skille mig af med mine to guldklumper.

Det drejer sig om Tyson og Ralph. De er 4 år gamle. De er kastreret, øretatoverede, chippet og passet med årlig vaccine. De er begge sygeforsikret ved Dyrekassen, hvilket kan overtages ved interesse.

Tyson er renracet ragdoll med stamtavle. Han er lidt usikker og tilbageholdende, indtil du har vundet hans tillid. Han vil ikke egne sig til et hjem med hund/børn/meget virvar. Når du har vundet hans tillid, er han meget kontaktsøgende og vil meget gerne have opmærksomhed og nusses. Han er meget rolig, og højdepunkterne i løbet af dagen er sove, mad og nus.

Ralph er en ragdoll-wannabe uden stamtavle. Han er en 'her kommer jeg-type'. Han er opmærksomhedskrævende og skal dagligt aktiveres gennem leg, for at trives. Han er en kærlig kat, der gerne vil nusse og putte - når han vil ;) Han vil følge dig i alt, hvad du foretager dig i løbet af dagen.

De sælges kun samlet og til et blivende og kærligt hjem, hvor de ikke skal være alene mange timer i løbet af dagen. Det er indekatte, og de må ikke blive lukket ud til fritløb, men gerne komme ud i snor, lukket løbegård eller lukket have. Det er ikke noget de er vant til, så det er ikke et krav.

Til kattene medfølger kradsetræer, tørfoder, vådfoder, kattegrus, kattebakke, legetøj, transportkasser.

Prisen er ikke afgørende. Det vigtigste er, hvad du kan tilbyde kattene.

Spar penge på din forsikring

Du kan ikke kommentere på denne annonce.
Annonce