{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Huskat Lucas

Hejsa :) Skal vi lege??

Huskat Iza (Himmelkat)

Jada :D
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2014
Fødselsår:
2016
Temperament:
Lidt genert, en hyggemis der følger mig overalt.
Temperament:
Iza er en meget stille og rolig pige, der gerne lige vil se det hele lidt an. Hun er utrolig kælen samt tillidsfuld, og der kan bare være fart over feltet.
Tricks:
Ingen
Tricks:
Ingen endnu, hun er dog ret god til at fange mus, og generelt legetøj der bevæger sig, også kommer hun gerne med legetøjet og aflevere/viser det.
Stævner:
Ingen
Stævner:
Ingen
Stamtavle:
Ingen
Stamtavle:
Ingen
Køn:
Han
Køn:
Hunkat, hun bliver steriliseret ligeså snart hun er stor og gammel nok.
Beskrivelse:
Lukas er født under en uheldig stjerne. Han kom til skade som helt lille og er nu blind på det ene øje. Det betyder ikke noget i hverdagen, han løber og leger og stjæler ost... som nu killinger gør. Han spiser godt og bliver en dejlig dreng der desværre ikke er accepteret af Freddie, han må se meget frygtindgydende ud. Han er pga. sit handicap flyttet ind hos mig. Det var meningen at han skulle have været solgt men hvem vil have en lettere handicappet kat der ikke selv ved det? Han bryder sig ikke om blitz, så han er god til at vende hovedet i sidste øjeblik
Beskrivelse:
Iza hentede vi sammen med hendes bror Elvis igår (2 juli) og de er allerede begge to faldet godt til. Jeg har imens hun har vokset sig stor nok, været ude at besøge hende, og er ikke itvivl om, at jeg har taget det rigtige valg. Hun er den kat, jeg længe har ønsket mig. Iza har allerede nu som 12 ugers, en kæmpe personlighed. Samtidig kan hun lege, have fart over feltet, men har bare en rolighed over sig, som jeg kun har set hos meget få killinger - også er hun bare ENORMT fotogen!
Annonce