{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Maine Coon Stella - (DK Prelude cats Sarsellerne)

Huskat August (*Forsvundet*)

Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2016
Fødselsår:
2013
Temperament:
- Meget instinktiv og 'fin' . Kan være rigtig kælen i det rette humør, men er ikke en skødekat, dog har vi, som det er typisk Maine coon, et meget tæt bånd. Der er mere fornemmelsen af et stykke natur man lever sammen med, da instinkterne virkelig kommer til udtryk. Men hun er meget hengiven og følger altid med rundt i boligen, og er i samme rum som mig. Vækker mig med kys ind imellem, og båndet imellem os er stærkt og stadig voksende.
Temperament:
August er en kat som rigtig kæle putte, men det kan altså også nogle gange være for meget til det fine pæls. Så ud og gøre sej rigtig beskidt og komme ind igen og ligge og flyde på gulvet. Han er en kat som er legesyg på nogle mærkeligste tidspunkter. Han elsker og være ud både dag og nat, men også putte under dynen.
Tricks:
Tricks:
Han kan sitte Han kan sitte og blive der indtil jeg siger han navn "August" Han kan også sidde ned og tag forebenene op i veret.
Stævner:
Stævner:
Stamtavle:
Ja
Stamtavle:
Ukendt
Køn:
Hun
Køn:
Han kat
Beskrivelse:
- Stamtavlenavn: DK Prelude cats Sarsellerne - Født: Hun er født 6. April 2016, - Farve: "MCO f 22 - Sort tortie bloched tabby gruppe 5" og er meget flot og blød/fin i pelsen. - Registreret i Felis Danica - Vægt: 8 kg. (17122017) - Forældre: Mor: Løve Hulen's Darlene Love / Far: Tukenjas Arc - Opdrætter: Lone Møller, Prelude Cats. - Man kan virkelig fornemme naturen i hende. hun er glad for vand. Så hvis jeg ikke har husket at fylde 5-10 cm vand i badekaret, efter jeg er færdig, som hun kan lege med, så leger hun med vandskålen i stedet.. det betyder vand på køkkengulvet.. jeg husker badekaret (Y) :) Hun er flere gange dagligt "på jagt" og har sine spots rundt omkring i lejligheden hvor hun godt kan lide at ligge. Jeg har bl.a. lært hende vindueskarmen, hvor hun kan ligge og kigge ned på den travle gågade, og kvidre/miave af fugle hun spotter på tagryggene. det er hun blevet fan af.
Beskrivelse:
AUGUST 28/8/13 Ham har jeg ikke haft så længe, men synes at jeg kender ham så godt at jeg kan sætte ham på Kattegalleri. Min mor og jeg fik August fra et Kattehjem. Vi synes selv at han lyder som en dejlig kat. En kan godt være en ballede mær men eller en vidunderlig kat {min mening} HER FÅR I HELE HISTORIEN OM BAG AUGUST!! Okay!! Der hvor August kom før os var et katte hjem som hedder Fuglebjerg Kattehjem fra Dyrenes beskyttelse. Fuglebjerg Kattehjem de fik ham af nogle kunder som fandt ham eller nogle der vil af med ham o.s.v, men de passede så August og han fik vaccination, fik skøret hans kugler af og øre tatoveret. Når men han fik sådan cirka af vide, hvor gammel han var og fødselsdag's dato. Nu var der cirka gøede en måned og han var fin, så nu var han bare klar til at får sig et nyt dejligt sted at bo. Nu kommer familien Beck Min mor og jeg havde lige mistede vores dejligste hund var blevet aflivet af kræft og lidt med alderen, cirka fra nogle par uger siden. Så vi ville gerne have et nyt dejligt kæledyr som passede ind i vore familie, vi tænkte meget over om det skulle være en hund igen eller en kat. Vi besluttede os at det skulle være en kat, som ikke var for ung, for det min mor ikke så glad for, det måtte helst være en kat der var 2 år og plus. Vi gik så ind på forskellige hjemmesider og kiggede på f.x.s Fuglebjerg Kattehjem, det var svært fordi at vi var begge to rigtig glade for to misser som så søde ud Egil & August. Min mor, mormor, og jeg, vi kørte så ud til Fuglebjerg Kattehjem, da vi så kom der ud var der rigtig mange søde katte, det var vildt svært at finde hvilken kat vi skulle tage med hjem. Okay! Vi havde allerede tænkt meget på August. Som sagt meget kort var han, ligeså sød som han så ud på billedet. Så vi købte August og kørte hjem. Velkommen til det nye sted, hvor du skal bo August Da vi kom hjem stillede vi alle tingene klart til ham, det virkede rigtig meget at han følte sig trykt og varmt. Nu Har dejlig August været der nogle uger, og han er også begyndt at komme ud så meget han nu kan på en daglig dag. Han elsker og komme udenfor det tror jeg han allerbedst kan lide. Han kan også lide at ligge og hygge. Han er en rigtig sød dejlig kat som jeg tror de fleste ville kunne bryde sig om ham. Han er en kat som skal have opmærksom og skal leges med. Det bedste for ham som han slev kan lide er at får mad, lige præcis man skal man ikke give for meget mad ellers bliver han fed og det går jo ikke. Det siger jo sig selv hvorfor han hedder August, fordi han er født D. 28/8/13. Det jeg synes er det bedste ved ham er hans sorte ring han har under hagen. tag billeder med mit kamera canon 400d eos I LOVE YOU SO MUSH AUGUST HÅBER I SYNES GODT OM TEKSTEN, LIDT STAVE FEJL ER DER ALTID
Annonce