{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Colorpoint Putti

Byd
772 visninger | Oprettet:      Fødselsår:
2006

Kattegalleri

Omplacering af min gamle kat.

Jeg har en 13årig hun colourpoint blanding ved navn putti. Hun kan ses under min profil, som har stået uændret i mange år. Jeg valgte hende da jeg som 17årig drømte om at få så smuk en kat, og idag er jeg næsten 30.
Det vil nok være tydeligt hvor enorm min kærlighed har været til den kat - hun har virkelig været mit et og alt i årevis. Min anden kat døde for 5 års tid siden, og jeg vurderede det var bedst at lade putti blive enekat igen, da han altid trynede hende lidt.
Hun er renlig, stille og rolig, doven og generelt fantastisk hvis man elsker katte.

Sagens kerne er at jeg i løbet af de sidste 3-4 år er blevet stigende træt af hende. Det er kommet meget gradvist og jeg har beholdt hende og holdt ud, fordi hun jo altid har været min, og jeg har haft en meget stærk holdning imod at sælge dyr medmindre der var en helt helt særlig uforudsigelig grund.
Min irritation overfor hende er vokset og vokset, til den til sidst næsten er endt i had. Jeg har ingen glæde af hende, hun har ingen glæde af mig. Hun er i vejen og gennes væk og brokkes over. Min kæreste elsker hende - og det har været hendes eneste redning og lyspunkt.
Det har taget mig flere år overhovedet at turde sige højt hvordan jeg har det - men sandheden er at det hænger mig så langt ud af halsen at have kat. Også at indrømme at jeg er uværdig som katteejer, som jeg tidligere stillede så højt.
Jeg skammer mig sådan over at føle sådan over hende som er helt uskyldig og det er uværdigt for hende at leve så uønsket.
Men sandheden er bare at jeg vil af med hende. Jeg flytter til juli, og kan ikke se hende for mig det nye sted.
Jeg har grædt af frustration over det hele, og alle udfald er ubærlige. Aflivning er utænkeligt, jeg har ikke familie som kan glædes over hende, og jeg hader tanken om at sælge hende. Jeg tager ikke selv let på det, og det gør mig utroligt ked af det at lave denne annonce.
Men jeg ønsker hun kan få lov at blive gammel og have dejlige dage med solskin og tunfisk og liggen på skødet i ro og mag.. Og at jeg selv måske kan finde en ro indeni ved tanken om at jeg gjorde det bedre for hende til sidst.
Derfor så prøver jeg her.
Måske der er nogen i dette katteforum som kunne have lysten til at give en gammel kat den værdige alderdom, som jeg ikke evner at give hende.
Jeg vil ikke 'sælge' hende og er ikke interesseret i at få noget for hende. Det jeg ønsker er bare at jeg må skrive og spørge til hende og se et billede ind i mellem.
Sygeforsikring inkl. ansvar fra:
59 kr./md
Killinger fra:
53 kr./md
Receptpligtig medicin:
9 kr./md

Kontakt


Vis telefonnummer
8930 Randers NØ (Østjylland)

Kommentér på:
Colorpoint Putti
 • Hanni H
  Hanni H Tilmeldt:
  sep 2015

  Følger: 2 Svar: 3
    16. jun Hej. Jeg er nød til at komme af med min skuffelse. Hvor er det synd for din kat, at den har måttet levet år med at blive gennet væk og føle sig til overs, det fortjener hun ikke. Hvorfor har du dog skiftet mening? Kunne være fordi du har fået en kæreste og vil være fri med ham. Men du må da stå ved dit ansvar, du ved da når man anskaffer sig et dyr, går det typisk 10-15 år hvor du er afhængig /eller den er afhængig af dig. Men der er så heldigvis en sød Lene fra Bjerringbro som vil give hende kærlighed og en go alderdom. Og NEJ det er ikke synd at omplacere en kat, hvis bare man giver sig tid til at lade den falde til og føle sig elsket. Jeg tog selv en på 6 år, da ejeren havde fået allergi. Håber at både du og Putti får det godt fra nu af. HELD og LYKKE til Putti og Lene.

 •   9. jun Har hun fået nyt hjem? Hvis nej vil jeg meget gerne høre mere om hende og alderen er ingen hindring for at give hende et godt hjem, selv om hun har den alder hun har:). Mvh. Lene Krogh, Bjerringbro

 •   1. maj Personligt, ville jeg nok vælge at aflive katten, når du nu ikke vil/kan have den med, når du flytter. Det er ikke synd for katten at være død - men det er en stor udfordring for en gammel kat at skulle omstille sig til et nyt liv i et nyt hjem.