{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
389 visninger | Oprettet:

Bebser <3 {{forumTopicSubject}}

Så blev husstanden større.
Misser fik sit første kuld på 3 skønne killinger, hvoraf en lille dreng ikke klarede det. Jeg måtte , med dyrelægen I røret, løsne ham, og han sad godt fast. Med numsen først. 2 piger har klaret den, de er meget fine og meget små. Mor passer dem godt og er meget glad. Det var en meget hurtig fødsel, jeg tror selv, at det kom bag på hende. Og hun fødte den første gående, på vej ind under sengen. Slimproppen gik ca 16.30 og der var ingen aktive veer at se. Jeg fik hende ind i hendes værelse, fik sat frisk vand og mad. Hun fik en skål vådfoder. 18.20 kommer killing nr 1 en lille pige på kun 65 g. Skal siges at Misser selv er en lille nips smiley Nr 2 også en lille pige på 61g. Kom ca kl. 19.00. Nr 3. Drengen 70 g. sad fast og blev født 19.40.
Hun fødte helt lydløst, men jeg kunne godt se at det var hårdt. Hun var så sej !
Hun gjorde alt lige efter bogen og jeg er meget stolt af hende. Far mis, vil utrolig gerne ind til hende, men det kommer ikke til at ske. Hun var ret stresset over at kunne hører ham kalde, og hun vil bestemt ikke have ham ind til sig.

Nu er han indlogeret I stuen og har måtte flytte kattebakke derind. For han render op og kradser på døren indtil hende, med det samme.

Hvis nogle har fifs til det med faren. Og andre erfaringer. Glæder jeg mig, til at hører om det.


Kommentarer på:  Bebser <3
 • #1   9. okt Hvorfor må han ikke være hos hunkat og killinger? Hvis hun ikke reagerer på ham derinde, er der ingen fare på færde. Hun skal under alle omstændigheder på p-piller.

 • #2   9. okt Jeg har kun haft et kuld, men det er nok til at sige, at hvis hun IKKE ønsker hans tilstedeværelse, så skal hun nok selv fortælle ham det - også så han forstår det smiley

  Jeg ville da lade den stolte fader komme ind - når hun altså har slugt en P-pille og så skal han vel kastreres?


 • #3   9. okt Hun vil ikke have ham derind

 • #4   9. okt Ja så giver det jo ligesom sig selv..
  Håber at de små klarer sig, for de er godtnok ikke store smiley


 • #5   9. okt Tillykke med familieforøgelsen smiley

 • #6   9. okt Han tilbydes pt til avl, så han bliver ikke fixet I 1 omgang, men på et senere tidspunkt. Han er birma med tavle og har et godt sind. Så tænker han kan give nogle dejlige killinger. Jeg tænker at de nok skal klare sig selvom de er meget små. De har det godt og hun passer dem så fint. Og hvis ikke. Så må jeg tage det med.

 • #7   9. okt Tak<3 Vi føler os meget velsignet, det tog også ca 5 måneder før der var gevinst :,D

 • #8   12. okt De er godt nok små. Jeg ville være nervøs for, om de overlever. En killing på 70 gram bør ikke sidde fast under normale omstændigheder !!!

  Du skulle overveje, om mormis bør avles på i fremtiden. Jeg ville nok lukke sådan en kat. Her føder mine killinger med en normalvægt på 140 gram uden problemer.

  Ja, jeg har også haft et kuld bitte små killinger. Da gik vægten fra 65 til 80 gram. Men de smuttede som mandler. Og de døde alle undtagen hende på 80 gram.


 • #9   12. okt De har det godt og tager på. Umiddelbart sunde og raske. Jeg tror at han sad fast fordi har kom med numsen først. Nu er min kat meget meget lille selv. Og så vil jeg på forhånd sige, at jeg spurgte dyrelæge til råds , før, under og efter.

 • #10   12. okt Dem på 140 gram kommer også ret jævnligt med numsen først. Det sker faktisk ved op til 50% af killingerne. Derfor bør de alligevel ikke sidde fast. Jeg ville fortsat neutralisere sådan en hunkat. Næste gang ender det måske i kejersnit.

 • #11   12. okt Ifølge de informationer jeg kan finde på nettet. Ligger birma killinger på 70-110 g. Når de fødes.

 • #12   12. okt Min Orientaler vejer pt. 3 kilo. Hun fik 4 killinger. De lå alle på en vægt mellem 95 og 105 gram.

  Så er en killing på 70 gram også højest usædvanligt, at den sidder fast !!!

  OG så var det endda den største af dem ! De ER små.


 • #13   12. okt Misser vejer under 3kg. Nu er de heldigvis sunde og raske. Helt perfekte og tager på som de skal. Så jeg er ikke bekymret. Nu havde dyrelægen beskrevet hvad der kunne forårsage at den sad fast. Jeg tror den lille fyr var uheldig. For de 2 andre smuttede ud og han sad meget fast og det gjorde han pga den vinkel han lå i. De er små Ja, men det ville bekymre mig, hvis de var apatiske og ikke tog på. Men de opfører sig fuldstændigt som de skal. Så de har det bedste vilkår. Mor mis er så meget opmærksom på deres behov.

 • #14   12. okt Og at sterilisere hende, det bliver helt klart I samråd med min dyrelæge. Jeg stoler på, at de ved hvad der skal gøres. Jeg skal ikke bruge hende til avl. Jeg er ikke avler og det vil jeg heller ikke blive. Jeg syntes bare alle hundyr har ret til at prøve at få unger. Og el. Handyr der bærer afkom.

 • #15   12. okt Der er ikke mange dyrlæger, der er specialiseret i forplantning hos katte. I det hele taget ville jeg aldrig havde brugt en hunkat på under 3 kilo i avlen. Men jeg har så heldigvis ikke hunkatte, der er under 4 kilo. Hvis hun har svært ved at føde en på 70 gram, ville jeg råde dig til at spørge i Hellig Birma klubben.

  Dens størrelse er medium, hviklet vil sige, at hunkattene oftest vejer mellem 3-4 kg, og hankattene oftest vejer 4-5 kg. - Birmaen er semilanghåret - altså er pelsen halv-lang, og let at holde.


 • #16   12. okt Om ikke andet må du prøve med en anden hankat næste gang.

  Du er godt klar over risiko ved at låne hankatten ud?
  Jeg gør det personligt ikke mere. Dårlige erfaringer. smiley


 • #17   12. okt Det er ikke sikkert at hun skal have igen. Han kommer ikke ud til nogle, og de skal have opdateret dyrelæge besøg. Hvad er der sket med din han ?

 • #18   12. okt Opdateret dyrebesøg er ingen garanti for, at katten ikke har fiv, felv, chlamydia, eller andre herligheder med sig, som dine katte så bliver smittet med. Men det er selvfølgelig op til dig. Der er også tarmparasitter af forskellig art, som smitter meget. Men igen - dit valg.

  Husk hvis han har stamtavle, så må han kun lånes ud til hunkatte med stamtavle, hvor killingerne stambogsregistreres.


 • #19   12. okt Jeg går stærkt udfra. At hvis man er medlem af birma klubben. At man så kun parrer sine raske katte.

 • #20   13. okt Du kan ikke gå ud fra noget. Hvorfor tror du, at der af og til ryger en ud af Fifé for at sælge syge katte, katte uden stambog osv? smiley Der er brådne kar overalt desværre.

  Desuden mange af sygdommene kan ikke ses med det blotte øje, og blandt andet TF kan kattene løbe rundt med i mange år, uden at nogen ved det.


 • #21   13. okt Bebs 1: startvægt 65 g. Bebs 2 : 62

  6 dag bebs 1: 128 g bebs 2: 123 g. smiley


 • #22   14. okt Jeg har en lille perser på mellem 3 og 4 kg. Hun har fået killinger 3 gange for en del år siden. Her var bebserne også ret små 65 - 70 gram, alle overlevede og blev omend lidt små , så fine misser. Hun er nu på vej til de 11 år og har været steriliseret i mange år.

Kommentér på:
Bebser <3

x