{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.980 visninger | Oprettet:

Når katte bliver væk. {{forumTopicSubject}}

Så skete det også for os, en kat er væk. Selvfølgelig vidste vi det kunne ske når vi holder på at vores katte er til fritløb.

<b>Derfor lad nu være med, "Hvad sagde vi ikke". Og andre dommedags profetier</b>

Han er væk og har været det i 14 dage nu. Han er 3 år og en smuk rundstrikket NFO, han er neutraliseret, så derfor ved vi at han ikke render så langt. Vi bor på landet hvor alle kender alle og alle kender vores to møffedyr.

<b>Vi ændre ikke vores mening om at have katte til fritløb, selv om vi nu selv er ramt af at vores Pedro er væk</b>

Dette er ikke ment som en efterlysning, men som en prikken til dem af jer der kender nogen der pludseligt har fået kat og bedyrer at der bestemt ikke er nogen ejere, men ikke har gjort noget for at fremlyse den.

Hvad har vi gjort: Vi har trykt sedler og delt ud alle vegne i vores lille by, de er delt ud helt ud til de nærmeste byer. Jeg har travet byen rundt så mange gange. Jeg har talt med mange mennesker i byen og deres børn, for børn ser mere end voksne. Der er sat seddel op i lokal brugsen. Han er efterlyst på nette, katteregistret osv. osv. vejene er kørt tynde i bil, for at se om han skulle være kørt ned. Men igen har set ham, hørt om at nogen har set ham, han er sunket i jorden.

Han er enten kørt ned, eller været lukket inde i et udhus og er gået til at sult og tørst. Derfor har I skure, udehuse, garager eller lign. gå jævnligt ud og lad døren stå åben så evt. katte og andre dyr har en mulighed for at komme ud.
Det kan også ske at nogle har fodret på ham og han har lagt sin hat imidlertidigt der, eller ikke kan finde sporet hjem. Måske har en uforvarende taget ham og troet at han bare var en meget flot vildkat og ikke gjort noget for at finde os. Det er forøvrigt tyveri.

Jeg appellere til alle jer katte ejere, der oplever at nogle i kender eller naboen pludseligt har fået kat, der kan svare til en efterlysning I måske har set, og de siger de har fundet katten.
I denne tid er det vigtigt at alle ikke-katte ejere ved hvor vigtigt at hjælpe katte der har søgt ly i haven, skuret osv. Hjælp dem med at finde deres ejer, hjælp dem med lidt vand, for mad kan de fleste sagtens skaffe sig. Finder du en kat så tag den til dyrlægen, for at blive tjekket for chip, for dyrlægen har info om katten.


Kommentarer på:  Når katte bliver væk.
Kommentér på:
Når katte bliver væk.

x