{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Kommentarer på:  Gift udrydning af katte
 • #1   27. apr HM! Vil andre dyr end kattene ikke også spise disse gift pølser? Mon det var en aprilsnar? smiley

 • #2   27. apr Hvorfor kaste dem ned fra luften?? Det virker da noget desperat og selvfølgelig er der andre dyr der spiser det.
  Når det er sagt, så er det en yderst bestialsk måde at regulere bestanden på. Der skulle i stedet mere fokus på neutralisation.

  Denne fremgangsmetode er ikke acceptabel!


 • #3   27. apr Dårlig ide min tanke er at andre dyr vil spise det og så har det en uønsket effekt for resten af dyrelivet. Men man forstår dem jo til dels godt, hvis vi ikke gør noget herhjemme har vi inden længe det samme problem med alle de vildkatte og katte som ikke neutraliseres.

 • #4   27. apr Synes det lyder som en god ide med deres zoner, hvor der ikke må være indførte dyr. Det er jo også et problem med heste og flere andre indførte dyr i Australien. Typisk nok dyrene der altid kommer til at betale i sidste ende for menneskers dumhed . Under alle omstændigheder er det trist med dyr der skal forgives og at det er gået så vidt med bestanden af katte . Men det må da være et særligt udvalgt område skulle man tro. De kan vel ikke kaste pølser med gift ud over hele landet.

 • #5   27. apr Katte er jo blevet jaget der nede i mange år, og man må ikke have løse katte, og det er ikke lykkedes at få bestanden ned,,, men gift er jeg imod, fordi man ikke kan sikre sig at de ikke lider, forkert dosis så skal de lide længe før de dør, og er det en kattemor, så er der også killinger der dør. Jo det er nødvendigt de gør noget og de er desperate, men hellere intensiv jagt, så dør de hurtigt, eller bliver fundet af hunde og kan aflives hurtigt,,, fæller slår nok ikke til?
  Mange australier er bedøvende lige glade med, at der måske dræbes en dingo eller flere, dem vil de jo også gerne af med smiley


 • #6   27. apr jeg syntes også at det er noget underligt noget.
  det er jo ikke at kontrolere noget som helst. de vil smide gift ud men aner faktisk ikke hvem som ender med at spise det...
  tænker at det er noget som slet ikke er tænkt ordenligt igennem inden de har vedtaget det. hvad hvis der er et barn som risikere at spise en pølse? ja det kan godt være at det er i en zone, hvor der ikke nok ikke bor folk, men der kan jo være nogen som er på rejse i naturen eller andet.

  neu ville være meget bedre og mere sikkert


 • #7   27. apr Der skal nok være andre pølse-spisende rovdyr smiley

 • #8   27. apr Ja og den oprindelige befolkning jager katte og spiser dem, håber de ved der er gift i dem smiley

 • #9   28. apr Man må jo ikke være ond, men en god omgang mavepine med alt hvad det indebærer, må være den laveste straf.


Kommentér på:
Gift udrydning af katte