{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
553 visninger | Oprettet:

Du kan dø af for lidt ferie {{forumTopicSubject}}

<b>Hold fri - helt fri! - i 4 uger, hvis du vil leve et langt liv!

</b>Ferie er skønt! Er det noget bedre end lange, dovne dasedage, hvor du bare kan gøre som du vil, og du ikke skal tænke på job, studie eller faste forpligtelser? Men <b>faktisk er ferie meget mere end bare et rart afbræk fra hverdagen: Det garanterer dig nemlig et langt liv!

</b>Den svenske Hjerte og Lungefond har i samarbejde med Karolinska Instituttet lavet en undersøgelse af sammenhængen mellem antal feriedage om året og dødelighed. Og resultatet viser, at<b> hvis du ikke holder mindst 4 ugers ferie i træk mindst en gang om året, så risikerer du at dø før tid!</b> Fire uger er nemlig den tid, det tager, før din krop er kommet sig over hverdagens stress og jag - og netop stress øger risikoen for, at du dør før tid.

- Det rækker ikke bare at holde et par dage fri. Vi har behov for en længere sammenhængende ferie for at kroppen kan lade op.<b> Hvis man ikke holder sådanne ferier, er det på længere sigt farligt for hjertet og blodårene,</b> siger professer og overlæge i kardiologi Karin Schenck-Gustafsson.

Så hvis du ikke allerede har booket ferien, så er det på høje tid at gøre det. Men mens svenskerne har ret til 4 ugers sammenhængende ferie i sommerperioden (1. maj til 30 september), har vi danskere desværre kun ret til 3 uger i samme periode...


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Du kan dø af for lidt ferie
Kommentér på:
Du kan dø af for lidt ferie

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce