{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Gordon; Vores søde gæste - mis ?

1.165 visninger | Oprettet:

Dette er Gordon (det navn vi har givet ham), han har siden langfredag kommet hos os. I starten lukkede vi ham ikke ind, da vi har 2 dejlige kastrater. Men sådan som Gordon græd uden foran vinduet og havedøren... Det var lige så det skar i hjertet og det var ikke i 5min eller 1time men, mange timer. Det ku' vi s'følgelig ikke stå for så vi gav ham lidt mad i haven. Dette spiste han med velbehag, men ville også indenfor.

Han kom indenfor, så de 2 andre misser og gik hurtigt ud igen. Dagene gik (måske 2 dage) også var Gordon faktisk en del af familien.

Han er ikke mærket på nogen måder, ikke kastreret, høj- men ret mager, kælen og renlig... tror han har haft en familie en gang, men mistænker at han ikke har denne længere (andet end os? ).
Og... han er da så velkommen hjemme hos os. Der bliver taget godt i mod ham, også fra de andre 2; Nike & Volvo:)

Holder STADIG øje både i aviser og nær miljø om han er savnet... indtil nu er der ingen som savner ham.

Gisela H
Kvinde | 45 år | Oprettet: 20. dec 2007


Kommentér på:
Gordon; Vores søde gæste - mis ?
  •   14. maj 2011 Nu bor vi en ret lille landsby og vi fremlyste kattene i en mdr. tid ved vores lille købmand og i kiosken. Vi fik dem tjekket for chip og lavede en fremlysning i vores lokale avis smiley Ingen respons. Vi tjekkede også andre steder, men ingen manglede kattene. Den ene fand vi ud af, at nogle bare var flyttet fra den og den anden fandt vi aldrig ud af hvor kom fra. Men efter en måned cirka fik vi dem steriliseret smiley

  •   14. maj 2011 Tak for jeres positive respons tilbage smiley

    Yvonne: Du fortæller at du også engang har haft 2 tilløbere.... og jeg ku' jo med tiden godt tænke mig at Gordon også blev kastreret + øretattoo.
    Har du nogen erfaring med, hvor lang tid det er en go' idé at vente med det ??
    Vil jo ikke så gerne kastrere osv ham, før jeg føler mig sikker på at han er/ bliver vores smiley


  •   14. maj 2011 Han ser da også meget sød ud og det ser da også ud til at dine andre 2 katte har taget godt imod ham smiley Dejligt han kan få et hjem hos jer, hvis ingen mangler ham smiley Sådan én har vi også, altså en tilløber og har haft to tilløbere mere, men de er begge himmelkatte nu smiley

  •   14. maj 2011 Ihhh hvor er det en god historie tillykke med den nyankomne smiley

Annonce