{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hellig Birma DK Wehnert's James Bond [Tidl. kat] 2008

1.561 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Michelle R
Kvinde | 27 år | Oprettet: 15. apr 2011


Hellig Birma DK Wehnert's James Bond

Fødselsår:
2008
Temperament
En stor killing, yderst doven, elsker al form for opmærksomhed og elsker at sove. Føler han mangel på opmærksomhed får man det hurtigt af vide med lidt baby aktie lyde.
Tricks
Stævner
Udstillinger kommer :)
Stamtavle
(DK) FD RX 173336 - Wehnert's James Bond

F. CH. DK Wehnert's X-It On Main Street - Chokolade Maske
M. IC. DK Nine Bells - Chokolade Tabby Maske
Køn
Kastrat siden 10/06/2011
Beskrivelse
Wehnert's James Bond er en SBI b 21 chokolade tabby maske.
Han er fra sommeren 2008 og er født d. 22/08
Han kommer fra opdrætter Susanne og Claus Wehnert, og har brugt de første 3 år af sit liv som avls kat hos opdrætter Henriette Thomsen/Askepots katter, hvor han har været van til mange mennesker, hunde og andre katte, og har været med til at bringe 4 smukke kuld killinger til verden.

Herhjemme er James Bond blot kaldt Bondie. Bondie flyttede fra Støvring til Holstebro d. 3 Juli 2011. Han er en rigtig hygge prins der gerne ligger på skødet af en hele tiden. Han er også rigtig glad for at vise hvor meget han elsker alle de mennesker omkring ham, på den meget spøjse måde ved at gå og små bide hele tiden gerne næser og ører. Dog er det til side set og han er hurtigt igen inde under huden med de store blå øjne der aldrig er til at stå for. Så han kan slippe ud af en hver knibe. Han er også utrolig glad for at snakke og så gar synge med hvis radioen spiller. Han er en rigtig selskabs kat og bliver meget fornærmet hvis man tager et eller andet sted hen uden ham, hvilket også betyder han tit er med på cykelture eller gåture i snor.
Kommentér på:
Hellig Birma DK Wehnert's James Bond
x