{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Blanding af racer Toto 2017

231 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Tamlyn
Kvinde | 15 år | Oprettet: 30. sep 2013


Blanding af racer Toto

Fødselsår:
2017
Temperament
Toto er en kat som elsker alle folk. Han er rolig og elsker kontakt fra både menneske og kat. Dog kan han blive hyper og legesyg.
Tricks
Toto har ikke lært nogle tricks, men han reagere på stemmen med kommandoer som. Stop. Toto. Kom. Tot.
Stævner
Ingen. Han er ikke en racekat og vil aldrig komme til stævner.
Stamtavle
Ingen. Vildkat :)
Køn
Kastredt han-kat
Beskrivelse
Toto er en vild kat der blev fundet af folk i en rundkørsel i Sharjah, UAE (Forende Arabiske Emirater) Jeg så ham på facebook, tynd og ikke særlig sund. Han havde store problemer med øre mider i starten.
Efter noget tid finder vi så ud af at den lille kat har svamp og endnu en tur til dyrelægen i Sharjah (3 timers køretur) Så stod den for vasketur for all 3 katte. Toto går rigtig godt sammen med vores ældre han-kat Sorte, dog er ham og Aramis ikke de bedste venner.

Toto er meget skræmt når han er udenfor steder han ikke kan li. For eksempel vores indkørsel. Han søger tryghed hos mennesker, og elsker at ligge og hygge. Hver nat, for de sidste mange måneder vi har haft ham, har han altid sovet på vores hoved, nakke, og han er der hele tiden. Dog er han stadig en killing og elsker at se ny ting og lave en masse rod. Elsker når man løber efter ham og leger med ham.

Toto er sort, men har hvide hår spredt over kroppen og en hvid trekant ved bagbenene. Hans bygning er spinkel some de fleste katte her nede i Østen og han bliver sikkert ikke større end han er nu (set på de sidste billeder) Han bliver 100% sikkert aldrig så stor som de to andre katte i huset.

30-1-18:
Kattene er lige blevet flyttet til et nyt hus i Dubai. Lille Toto har allerede valgt hans hjørne. Elskede lille kat. <3


Kommentér på:
Blanding af racer Toto