{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Huskat Mille 2017

277 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Ghita B
Kvinde | 53 år | Oprettet: 7. feb


Huskat Mille

Fødselsår:
2017
Temperament
En rolig kat med et godt sind, men er lettere nervøs og håndsky. Hun farer nemt sammen, men er ret nysgerrig og legesyg. Hun er egentlig social og vil gerne være i nærheden af os, men vil kæles, når hun selv har lyst.
Tricks
Kommer når vi kalder hendes navn
Stævner
Ingen
Stamtavle
Ingen
Køn
Steriliseret skildpaddefarvet hun
Beskrivelse
Har adopteret Mille som 1 1/2 årig, da tidligere ejer skulle flytte og ikke kunne have hende mere. Hun har været meget alene i 4 måneder med en madskål, da ejer har været meget hos sin kæreste. Hun er ikke vant til så meget selskab, nus og kærlighed, som vi gerne vil give hende.
Her 5 måneder efter er hun ved at vænne sig til os, vil gerne kæles lidt mere, men en puttekat er hun ikke endnu og bæres vil hun slet ikke. Håber hun med kærlighed og tålmodig vil vil blive mere kælen med tiden. Ellers render hun efter mig konstant og skal se hvad jeg laver. Op og ned ad trapper og sidder og venter på mig, inden jeg bevæger mig videre. Hun har et øje på mig hele tiden.
Hun fanger mus i udenfor og er begyndt at spise dem, bære dem halvspiste eller levende ind og smide på gulvet flere gange om ugen. Så det er lidt træls at skulle rydde op efter hende eller fange dem.


Kommentér på:
Huskat Mille