{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Huskat Bella Luna 2013

628 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Red Riot
Mand | 30 år | Oprettet: 2. okt 2014


Huskat Bella Luna

Fødselsår:
2013
Temperament
Super rolig og meget kælen. Bella elsker at blive nusset og få opmærksomhed! Hun kan dog godt være en smule sky, når der kommer nye mennesker i hjemmet. Hun har muligvis enten traumer eller hjerneskade, da hun er noget langsom i optrækket og ikke rigtig giver nogle signaler, før hun slår ud efter en (når man kæler med hende, giver hun ingen signaler til at stoppe, når hun har fået nok) muligvis fordi folk ikke har kunne respektere hendes grænser.
Tricks
Igen
Stævner
Igen
Stamtavle
Heller ingen. Hun er en langhåret huskat.
Køn
Hunkastrat.
Beskrivelse
Bella er en dejlig hunkat, jeg har adopteret fra et ældre ægtepar, som ikke kunne have hende mere. Hun er en seniorkat, og jeg kender ikke hendes præcise fødselsdag, da hun kom til os som 5 års. Hun er så rolig og sød, elsker opmærksomhed og selvfølgelig mad :P
Hun er en smule overvægtig, men det har hun været, siden jeg hentede hende i juni 2018. Så det prøver vi at lave om på.
Hun har også haft mange allergi, blære og hudproblemer, hvilket har gjort hende kronisk stresset, derfor har hun i en periode været kortbarberet og gået med halskrave, da hun ville slikke sine sår åbne.
Vi er i kontakt med dyrlægen, hun får specialkost og bruger Feliway, Aptus og prøver at holde hende i gang med leg og gåture i snor ude på græsarealet bagved vores lejlighed.
Kommentér på:
Huskat Bella Luna
Annonce